CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kinetic lancerer ny hjemmeside Kinetic lancerer ny hjemmeside
Som optakt til vintersæsonnen har Kinetic lanceret nye produkter og en ny hjemmeside. Kinetic lancerer ny hjemmeside

kinetic04

Kinetic lancerer en nydesignet  hjemmeside med flere funktioner, der omfatter mere information om de enkelte produkter, teknisk information, anmeldelser og en helt ny kundeservice portal kaldet the ZenDesk.  Sitet vil løbende blive opdateret med træningstips og historier fra Kinetic’s sponsorhold.  Samtidig med de faktuelle data vil siden også omfatte sociale medier.

“Den nye hjemmesides primære målgruppe, er at henvende sig til slutbrugeren”: udtaler Kinetic Marketing Manager David Simpson.  “Men også Kinetic forhandlere og distributører kan hente nyttig viden og information. De har bl.a adgang til et nyt forhandlerværktøj som omfatter udvidet billedgalleri , og kundeserviceportalen hvilket gør det let for dem at markedsføre Kinetic produkterne i deres eget regi” : forklarer Bruce Fina som er Kinetics European Sales & Marketing Manager.

kinetic03

Ud over den nye hjemmmeside har Kinetic lanceret to nye produkter en sammenklappelig rulletræner og en ny  inRide app.  I forbindels med en Kinetic fluid trainer giver app nøjagtige og repeterbare indendørs wattmåling til en brøkdel af prisen af de traditionelle effektmålere. Den nye inRide er fuldt ud kompatibel med det nye OS 8 styresystem.  En udgave for Android telefoner er under udvikling.

For at fejre den nye hjemmeside afholder Kinetisc en konkurrence 30 questions in 30 Days.  Du finder flere oplysninger om konkurrence den på deres Facebook side. Konkurrencen starter mandag den 20 oktober og de daglige vindere modtager Kinetic ‘s inRide trainer-based power meter system.

kinetic01

Link

 

CYKELPORTALEN