CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kickstart dit cykelprojekt Kickstart dit cykelprojekt
Crowdfunding har for alvor fået tag i udviklingen af nye cykelprodukter. Vi har kikket nærmere på de mest lovende af dem, lige fra cykellys... Kickstart dit cykelprojekt

Noget som egentligt startede som en måde at financere små projekter for individier, hovedsaglig i den tredie verden så de selv kunne opretholde deres eksistens, har bredt sig til den mere etablerede verden.  Vi har kikket nærmere på de mest succesfulde cykelprojekter som er kommet godt fra start via Kickstarter. Alle har de opnået at indsamle det beløb som de havde angivet og er nu alle godt på vej til sanrt at kunne sælge deres produkter til alverdens cykelforbrugere.

Handleband
Tit og ofte er det de helt simple produkter som er de bedste.  Handleband er en god eksponent for at gøre tingene så simpelt som muligt. Et gummibånd der kan bruges til at sætte din Iphone fast på styret, eller en lille lygte eller pumpe. Mulighederne er mange.  Cykelportalen har støttet dette projekt, så vi bliver blandt de første som får det nye produkt mellem hænderne når den kommer på markedet til efteråret.

Helios bars

Helios Bars
Styr med indbygget lys er set før men aldrig så konsekvent udformet som disse.  Styret kommer i to versioner som et lige styr  og som racerstyr, men begge med integreret for og baglygte. Desuden er det muligt at programmere den via en app.

 

Loop Wheels
Folkene bag disse hjul siger selv at de har genopfundet hjulet og man er umdiddebart tilbøjelig til at give dem ret. Loopwheels er først og fremmest tænkt til cykelr med små hjul som ofte er temmelig ukomfortable at cykle på men interessen for dette hjul har været så overvældende at man også udvikler på hjul i de mere udbredte normale størrelser.  Hjulet har istedet for traditionelle eger fire formspændte labeller som kan give sige. Videoe taler for sig selv.

magnic lights

Magnic Light
Disse lygter har vi tidligere omtalt og herfra er ingen tvivl, det er fremtidens cykellys. Lyset opnåes ved at opsamle den smule eelektrisk induktion som der kommer fra alle cykelfælge.

Veleco-Jakke

Veleco
Tøj i genbrugsmaterialer er ikke noget nyt, men det er derimod denne cykeljakke i genbrugs polyster. Jakken har al den funktionalitet vi kender fra andet cykeltøj men til en brøkdel af prisen.

Link

CYKELPORTALEN