CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kamæleonen Kamæleonen
Skoven idag, byen i morgen og måske en tur på stenbroen om aftenen. Santa Cruz Chameleon har en ramme. der kan tilpasset til dine... Kamæleonen

Navnet siger det hele. Her får du en mountainbike der kan sammensættes efter skiftende temperement og behov. Hvor de store producenter har en mængde cykler til alle formål, må de små producenter tænke lidt mere intelligent og konstruere rammer, der i videst mulig udstrækning er fremtidssikret til de evindelige ændringer i gear, hjul og dæk.

Santa Cruz Chameleon er en af de slags cykler, som vi her på redaktionen, anser for at være en intelligent konstrueret cykel. En cykel der med få udskiftninger vil kunne tjene dig i mange år, i takt med at komponent producenterne finder på nye tiltag, hvor ordet “standardisering” desværre klinger tomt ud i det fjerne…

Santa Cruz Chameleon  er lige god på asfalt som i skov, ja selv en tur på stenbroen kan den også sættes op til, med et eller flere gear. Den kan monteres med både 29″ og 27,5+” hjul og konverters fra en trial cykel til en slidsom Bikepacker med et simpelt elegant udskifteligt geardrop, der fås i versioner til singlespeed, udvendige gear, indvendige og med 148 mm eller 142 mm aksel. Rammen er kompatibel med fjederforgafler med en vandring på mellem 140 og 160 mm.

Du kan sammensætte en komplet individuel cykel via deres BikeBuilder, eller købe en løst rammekit. Rammen er i aluminium og fås i fire størrelser. Santa Cruz cykler forhandles gennem udvalgte forhandlere i Danmark. Du finder dem på nedenstående links.

Link

CYKELPORTALEN