CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Jubilæumsudgaven af Velo Berlin udsættes til oktober Jubilæumsudgaven af Velo Berlin udsættes til oktober
Den traditionsrige forårsmesse Velo Berlin har set sig nødsaget til at flytte messen frem til efteråret... Jubilæumsudgaven af Velo Berlin udsættes til oktober

En af de store internationale forårs cykelmesser Velo Berlin udskydes til weekenden 2-3 oktober oplyses i en pressemeddelse

Friluftskonceptet og  den tilstrækkelige afstand på det enorme område i Tempelhof Lufthavn fik arangøreren til at tro på at ved at flytte den sædvanlige dato fra april til maj, ville det være muligt at gennemføre Velo Berlin.

Men den seneste udvikling i Tyskland, hvor smittetallet igen er stigende, og der nu tales om en mulig tredie bølge har tvunget til enndu en revurdering , hvor alle arrangementer  af den kaliber nu virker urealistisk i foråret.

”Med den nye dato den første weekend i oktober vinder vi tid og stoler på at skabe planlægningssikkerhed for alle involverede med denne tilstrækkelige ledetid,” forklarer Eurobike-divisionschef Stefan Reisinger, medlem af ledelsen i Messe Friedrichshafen, om de nødvendige trin.

Håbet fra holdet fra VELOBerlin-projektleder Katja Richarz fra Velokonzept er nu om efteråret. Den nye dato er: 2. og 3. oktober 2021.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN