CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

JIVR Bike JIVR Bike
Kendte luksusbilmærker interesseret i lovende elektrisk foldecykel der tager design og funktionalitet til nye højder JIVR Bike

 

Kombinationen foldecykel og elektrisk drift kunne være en af mange nye løsninger til at få IKKE  cyklister til at droppe bilen. Og sjovt nok er det bilindustriens tunge drenge som, Tesla, Jaguar, Bentley og Land Rover som har vist størst interesse for dette nye foldbare elcykelprojekt.

JIVRBike-02

Hidtil har der kun været en lille håndfuld producenter som er gået radikalt anderledes til værks kunnet fremvise elcykler som er elcykler og ikke bare en almindelig cykel påsat en motor. En af dem er GoCycle.

JIVRBike-03

JIVR Bike er en elcyekl hvao alt er integret på elegant vis. Hele cyklen vejer 15kg og der er gjort ekstra meget ud af at gøre den så handy som muligt når den er sammenfoldet. Motoreren leverer pedalhjælp op til godt 25 km/t og dens rækkevidde er 30 km hvilket først og fremmest gør den velegnet til byen med korte afstande. Ikke uvæsnetlig detajle er at batteriet kan oplades på kun 90 min.

JIVRBike-04

Link

 

CYKELPORTALEN