CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italiensk drømmecykel Italiensk drømmecykel
Cykeldrømme lever stadig. The Master of Steel Giovanni Battaglin nyeste kreation er et rent kunstværk. Italiensk drømmecykel

Giovanni Battaglin er kendt som den italienske cykelrytter der vandt Giro de Italia og Vuelta Espana indenfor 48 dage  i 1981.  Sideløbende med sin cykelkarriere har han drevet Officina Battaglin der viderefører de fornemme cykelstels traditioner indenfor håndbyggede og kundespecificerede stålrammer som de. senere år har fået følgeskab af sønnen Alex Battaglin.

Med den nye Battaglin Power+EVO,  der bygger på Columbus Oversize HSS stålrør konstrueret første gang i 2014, går familien nu et skridt videre og lancerer en ny udgave der fuldt integrerer Deda DCR cockpit frempind og styr,  med skjult kabelføring hele vejen gennem rammen.

Ifølge Battaglin skulle de være de første med denne løsning på en stålramme, Den integrerede kabelføring kommer nu ikke helt uden nye udfordringer, da de magnetisk værktøjer mange cykelværksteder hidtil har brugt til at trække kabler nu ikke længere fungerer.

Battaglin Power EVO kan bestilles i standard størrelser eller kundespecifikke størrelser samt. farvevalg. Rammekittet leveres med særlig ingravering og en nummerplade. Sammenlignet med hvad store industrifremstillede cykelbrands tager for deres toprammer syntes en pris på  godt 30.000,- ikke urimelig. Heri medfølger også det integrerede Deda DCR styr/frempind.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN