CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Isadore Apparel Isadore Apparel
Nyt eksklusivt tøjmærke, udviklet af de to tvillinge cykelryttere Martin og Peter Velits, er nu tilgængelig på det danske marked. Isadore Apparel

isadore01

De to slovakiske tvillinge brødre Martin og Peter Velits er ankermændene bag cykeltøj mærket Isadore der nu forhandles i Danmark.  Selvom de hverken må ses eller direkte lægge navn til mærket, grundet deres professionelle cykelkontrakter med henholdsvis BMC og OmegaPharma-Quick Step, havde de alligevel fundet vej til Danmark  i den forgangne uge, til en præsentation arrangeret af cykelbutikken Velo Pavé i Farum. Butikken har specialiseret sig udelukkende i alt der har relation til klassisk orienterede  landevejs – og crosscykler. I den sammenhæng falder Isadore naturligt ind i konceptet.

isadore03

Som professionel cykelrytter er der megen “spildtid” mellem løbene med ophold på hoteller og i fly. Her begyndte ideen at spire til selv at udvikle noget cykeltøj. Med erfaringen i rygsækken som sponseret cykelryttere, har de to haft meget forskelligt cykeltøj på kroppen, og begyndte langsomt at prøve forskelige løsninger af i praksis.  Da de ikke var under noget tidspres, blev der lagt vægt på stor grundighed og kælen for de små detajler. Et af kendetegnene ved Isadore er et opgør med den almene opfattelse, at professionelt High-End cykeltøj, kun kan være produceret i Lycra. I de fleste af deres produkter indgår det fine Merino uld, men herudover lægger de naturligvis også vægt på optimal pasform og stor funktionalitet.

isadore06

Firmaet har et lille år på bagen og navnet Isadore er hentet fra et lokalt slovakinsk band som har et nummer af samme navn. Sortimentet er opdelt i cykeltrøjer og bukser både til mænd og kvinder samt tilbehør i form af svedundertøj og løse ærmer og ben.  Et særlig spændende produkt er den meget lækre vind- og vandafvisende MERINO MEMBRANE SOFTSHELL JACKET med merino uld foer indvendig. Den syntes som skabt til de danske landeveje en råkold efterårsdag.

isadore05

Link

 

CYKELPORTALEN