CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ind i fremtiden med Canyon Ind i fremtiden med Canyon
Canyon Orbiter er designer Daniel Frintz bud på en fremtidig "Urban Gravity Bike" Hvad det så lige dækker over melder historien intet om...... Ind i fremtiden med Canyon

Det er ikke første gang vi ser koncept cykler fra Canyon, og de fleste af dem når aldrig videre end til tegnebordet, men alligevel er de en spændende indikation af, hvor cykeldesignere syntes udviklingen skal gå hen, og et indblik i hvordan de arbejder.  Men et par stykker af dem er da nået igennem nåleøjet, som Canyon Commuter vi har haft fornøjelsen af at teste tidligere.

Nyeste creation der har fået lov at brøste sig med Canyon navnet er Orbiter, designet af Daniel Frintz. At kalde Orbiter en cykel i traditional forstand er forkert. Det er nærmere en fremtidig elektrisk fremført tohjulsmaskine med alt i elektronisk connectivity.  Selv kalder designeren den for “Urban Gravity Biking” hvor den så lige kom fra, nok et nyt marketings buzz word, vi nok vil se fremover i kampen om kunderne ;o)

Ellers er der masser af spændende bud på måske fremtidig brug af elektronik og elektromagnetiskme gemt i Orbiter, lige fra elektrsik fremdrift på begge hjul til magnetiske affjedring.  Du kan læse mere om Orbiter på Designboom hjemmeside.

Link

CYKELPORTALEN