CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

“I am Specialized” Ambassadør program for kvinder “I am Specialized” Ambassadør program for kvinder
Specialized Nordic fortsætter i 2015 deres “I AM SPECIALIZED” ambassadør program for kvinder. De søger nu 1-2 helt unikke kvindelige ambassadører der kan... “I am Specialized” Ambassadør program for kvinder

specialized-woman01

Specialized Nordic fortsætter i 2015 deres “I AM SPECIALIZED” ambassadør program for kvinder. Vi søger igen 1-2 helt unikke kvindelige ambassadører der kan repræsenterer vores brand i deres netværk. Kvinder, der lever en livsstil og kultur som harmonerer med det Specialized står for. Kvinder der tror på den værdi cykling bringer ind i folks liv og har lyst til at dele denne oplevelse, ikke kun med kvinderne i deres netværk, men med alle der er en del af Specialized Women.

Elsker du ikke kun at cykle, men har du også mange andre interesser som f.eks.; Spinning, løb, at blogge, fotografere, stå på ski, lave mad osv. vil du være et godt match som ambassadør for os. Vi ønsker at styrke vores fællesskab og fortælle historierne om de kvinder der er med til at gøres vores brand unikt.

Det er dog vigtigt for os at pointere at dette ikke er for professionelle eller semi-professionelle ryttere, dette er IKKE et sponsor program. Dette er en slags ”græsrods” program for kvinder, der er villige til at bruge tid og kræfter på at starte og vedligeholde et cykelmiljø for kvinder, i et større område af deres nærmiljø, der indbyder både kvinder der er helt ”grønne” i cykelmiljøet, samt kvinder der søger andre kvinder de kan have det sjovt med på cyklen ude på landevejen og i skoven.

specialized-woman03

Er du en af de få udvalgte kvinder der vil blive en del af vores Specialized kvinde ambassadør program vil du få udleveret en mountainbike eller landevejs cykel samt matchende tøj og udstyr så du kan føle dig godt tilpas på cyklen og nyde hver eneste tur.

Ambassadørerne vil også modtage specifik information omkring vores cykler og produkter så de får det bedste udgangspunkt til at arrangere cykelture for kvinderne i deres lokale område, skrive ugentlige blogindlæg samt bidrage til vores sociale kanaler og give produkt feedback.

For at få muligheden for at blive en del af vores Nordiske kvinde ambassadør program for 2015 skal man udfylde en formular på http://www.emailmeform.com/builder/form/i431016WXyjcHIqA4C  inden d.31. december 2014.

CYKELPORTALEN