CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hvilke Bikepacking tasker skal jeg vælge Hvilke Bikepacking tasker skal jeg vælge
Vi har testet nogle på vore breddegrader mindre kendte cykeltasker til Gravel/bikepacking... Hvilke Bikepacking tasker skal jeg vælge

Bikepacking er langtfra noget nyt cykeltouring fænomen, men det er først nu at den danske cykelbranche så småt er begyndt at røre på sig.  Selvom de store mainstream brands produkter er aldeles udmærkede, er de ofte konstrueret ud fra de samme principper.

Ofte er det de små niche brands som er de mest nyskabende og som lancerer løsninger som hen ad cykelvejen bliver “kopieret” af de store brands.

Vores lille Bikepacking test kalvakade er eksempler til inspiration. Langfra alle er repræsenteret i Danmark.

Arkel Seatpacker
Canadiske Arkel er cykeltasker i klassiske slidstærke materialer. De ar gennem årene lanceret den ene nyskabende løsning indenfor både de traditionelle cykeltasker og de nye bikepackingtasker. Seatpacker er en stor saddeltaske som har sit eget stel til montage på sadlen. Det gør den til en af de mest stabile og vippefri tasker på markedet.   Læs vores test her.

AcePac
Tjekkiske AcePac fik stor opmærksomhed første gang de udstillede på Eurobike med en utraditionel stand der tydeligt viste Bikepackings charme. Barbag er en stor styrtaske med nem adgang og plads til et større kamera. Læs vores test her

 

Carradice
Engelske Carradice havde Bikepacking lignende tasker i programmet længe før noget fandt på dette begreb.  Deres SQR tasker er stadig nogle af de mest stabile saddeltasker på markedet. Læs vores test af SQR her.  

Nyeste skud på stammen er en række Bikepacking Specifikke tasker med de samme umiskendelige Carradice kvaliteter. Flot håndværksmæssig udførelse der kan holde til “rigtig” Bikepacking. Læs vores test af Carradice Bikepacking Taskeserien her.

Evoc Bikepacking Bags
Tyske Evoc er først og frememst kendt for deres rygsække og transportkufferter til cykler. Deres nye Bikepacking Bags er blandt de første til at benytter BOA lukket i deres tasker. Det er der kommet en lidt anderledes taskeserie ud af. Læs vores test af Evoc Bikepacking Bags her

Freeparable Gorilla Bags
Ikke alle cykler har de nødvendige fittings for montage af tasker på forgaflen. Gorilla Bags er en smart fleksibel løsning som gør dette muligt. Læs vores test af Gorille Bags her

North Street Hip Back
Amerikanske North Street er en tre i en taske. Med forskellige klikbare remme fungerer den lige findt som HipBack skuldertaske og styrtaske. Læs vores test af tasken her.

 

 

 

CYKELPORTALEN