CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

HP Velotechnik Gekko FXS HP Velotechnik Gekko FXS
HP Velotechnik er kendt for deres gennemtænkte liggecykler. Nu udvides Gekko programmet med en ny model der kan tilpasses højder mellem 120 og 180... HP Velotechnik Gekko FXS

Gekko_fxs_E_Trike_rot_rechts

Gekko FX rappe sammenklappelige touring Trike fra tyske HP velotecknik er efterhånden lidt af en klassiker indenfor trehjulede liggecykler.  Fra kompakt størrelse til maksimal køreglæde på godt ti sekunder. Ingeniørerne hos HP Velotechnik har udstyret denne rappe tour Trike med et forbavsende hurtig og avanceret foldesystem kaldet Dual Flat Fold D.F.F.

Gekko_fxs_action_rechts_Junge_K2_9856

Alle komponenter forbliver monteret på cyklen – i modsætning til konventionelle folde trikes, hvor sædet, hjul eller bagagebærer skal fjernes først og transporteres adskilt. Her kan Gekkoen med dens foldesystem med blot to quick release håndtag foldes på blot 10 sekunder. Foldet fylder en Gekko fx ikke mere end 83x52x82 cm.

Gekko_fxs_rot_gefaltet

Nu lancerer de så en nye version Gekko FXS som med et håndgreb kan tilpasses forskellige højder mellem 120 og 180 cm, hvilket betyder at børn helt nede fra 8 års alderen også kan bruge den og vokse med den. Ikke kun rammen kan trækkes ud men også sædet kan tilpasset børns særlige behov.  FSX er standard udstyret med et 8 gears Shimano Nexus nav og hydrauliske skivebremser på begge forhjul. Som ekstraudstyr kan den momteres med elmotor. Prisen starter ved godt 4000 Euro.

Gekko_fxs_action_rechts_Frau_K2_9469
Den nye model bliver officielt præsenteret på Eurobike i slutningen af denne måned, og lur mig om de ikke får en pris for det design. Cykeloptimisten i Horsens er forhandler af Gekko.

Link

CYKELPORTALEN