CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

HIRide Suspension HIRide Suspension
Med kun 620 grams ekstra vægt får du affjedringskomfort på landevejsraceren. HIRide Suspension

Colnago tog al æren, da de for nylig præsenterede deres fuldt affjedrede landevejsracer Dogma FS primært tænkt til de berygtede forårsklassikere med de mange brostens belægninger.

Men at det er et lille italiensk firma HiRide som står bag selve teknologien til affjedringssystemet, er nok mindre kendt af de fleste. HiRide præsenterer nu deres egen cykel med systemet.

HiRide er både front og bagaffjedring med henholdsvis 20 mm vandring i forgaflen og 11 mm vandring i bagstaget. Systemet eSAS (Endurance Smart Adaptive Suspension) er elektronisk styret og kan konfigureres individuelt via en smart app.

Bagaffjedringen er en lille elastomer fjederpatron som indbygges i bagstaget, mens frontaffjedringen er en elektro hydraulisk fjeder som er indbygget i forgaflen.  Det samlede system vejer kun 620 gram og batteriet som kontrollerer systemet fungerer i op til 70 timer.

HiRide arbejder tæt sammen med en række forskellige brands på at bringe systemet ud på en større flåde af cykler, heriblandt også de oppe i tiden populære Gravel cykler, hvor systemet syntes oplagt.

HiRide har også et kommende system M3S til mountainbikes undervejs. Vi følger naturligvis udviklingen.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN