CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Helmut Equipement Helmut Equipement
Franske Bikepacking tasker i fornem håndværksmæssig udførsel. Helmut Equipement

I takt med at Gravelbiken og Bikepacking er blev det nye cykel hotte, har snart enhver cykelproducent en sæt Bikepacking tasker i programmet.  Blandt disse industrialiserede,  masseproducerede og ens udseende produkter findes der nogle få producenter som går noget mere radikalt til værks.

En af dem er franske Helmut Equipement der producerer  en serie klassisk udformede tasker med udgangspunkt i engelsk cykeltouring og fransk Randeur turcyklisme.

Ud over en meget høj håndværksmæssig udførsel, er en af kendetegnede, at taskerne er traditionelt udformede med flere rum og lommer med kliklukke. Det gør tilgangen til taskerne meget lettere fremfor de meget udbredte vadsæks udforminger med rullelukke, som er lidt af en mareridt mht tilgang og pakning.

Alle tasker er udført i kraftig slidstærk imprægenet canvas. En kvalitet kendt fra de legendariske Carradice tasker og som garanteret holder hele livet.

Ud over standardudførsel, kan taskerne også bestilles med individuel valg af stoffarver.  Priserne er høje og leveringstiden ligger på mellem 10 0g 15 dage for standard og mellem 3 og 4 mdr. for specialudførsel.  Til gengæld får du et sæt unikke tasker produceret by hand fremfor en billig udgave fremstillet på en fabrik i fjernøsten.

Link

 

CYKELPORTALEN