CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hammerhead Karoo Hammerhead Karoo
Folkene bag Hammerhead One har en ny Cykel GPS på bedding, der featuremæssigt ligger på linie med de tre store... Hammerhead Karoo

Folkene bag den designmæssigt specielle Hammerhead One, er på vej med en fuldblods cykelnavigator der skal tage kampen op med Garmin, Polar og Wahoo.

Hvor deres tidligere model Hammerhead One var en simpel retnings navigation med lysdioder, der hentede data fra deres tilhørende App til smartphonen, er den nye Karoo en helt seperat enhed med grafisk display og “rigtig” kort navigation, som vi kender det fra konkurrenterne.

Du kan læse vores test af Hammerhead One her  

Hammerhead Karoo minder udseede mæssigt meget om Wahoo Elmnt, en smule stor og kluntet, men featuremæssigt er der intet at komme efter.  Hammerhead Karoo bygger på eksisterende smartphone teknologier, som vi kender fra Iphones super skarpe og lysstærke Retina skærm til den “åbne” styre system platform fra Android. Det betyder at du som bruger får endnu en forbindelseslinie i form af mobilnetværket. En smart funktion er den direkte navigation via touchskærm og kortfunktionen hvor du lynhurtigt kan flytte ruten via fixpunkter.  En funktion der forøvrigt allerede er tilgængelig til Hammerhead H1 smartphone appen.

Karoo er stadig i udviklingsfasen men som funktionsdygtige preproduktions modeller, men forventes frigivet til salg i fjerde kvartal. Du kan læse mere om produktet på deres hjemmeside og skrive dig på deres venteliste,  link nedenfor.  Prisen er endnu ikke fastsat. Vi står på listen til et test eksemplar så snart de frigives.

Link

CYKELPORTALEN