CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Håndlavede danske cykeltasker Håndlavede danske cykeltasker
Ceotona er dansk udviklede og producerede livstils cykeltasker i enkle og slidstærke materieler Håndlavede danske cykeltasker

CEOTONA er et dansk firma der udvikler og producerer cykeltasker i slidstærke og enkle materialer. Fremfor at producere cykeltasker i bløde materialer tager Ceotona taskerne udgangspunkt i den stil der kendes fra touring motorcykler.

CEOTONA-tasken er med den ovale udformning en rummelig taske til opbevaring af genstande under og efter cykelturen. Tasken er fremstillet af kraftigt gummi med pyramideformet mønster i farverne sort og grøn og blå. De kantlakerede træsider er udskåret af 9 mm filmbelagt støbekrydsfiner. Den fås i en model med monteringsbøjler af aluminium og en model, der er tilpasset andre cykelkurvsbeslag. Den lette montering foregår med skruer af rustfri stål og tasken kan monteres på de fleste cykelmodeller. Der er også mulighed for at aflåse taskerummet med en lille hængelås.

Tasken fås i to størrelser, henholdsvis 4 liter og 5,5 liter. De udvendige mål er: Brede 220/270 mm, højde 215 mm og dybde 115 mm.. CEOTONA  sælges gennem cykelforhandlere. CEOTONA hører gerne fra flere cykelforetninger der kunne være interesseret i at forhandle deres produkter. Vi vender tilbage med en test og anmeldelse senere.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN