CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Rose Backroad AL Rose Backroad AL
Gravel til folket fra den tyske online koncern Rose Bikes med flot aluminiumsstel og tidens trend i geartrains fra Shimano og SRAM Rose Backroad AL

 

Naturligvis kan du som forbruger falde i svime over en superlækker Gravelbike i kulfiber eller håndsvejste titaniumsrør, men upåagtet hvorfor så smide en masse prestige penge efter en cykel der i sin levetid højst sandsynligt skal leve et hårdt liv på dårlige veje og hvor forskellene når det kommer til stykket er marginale om den er dyr eller billig.

RoseBikes  er en af de store tyske spillere på onlinehandel har med BackRoad Al kastet en prisrimelig gravelbike i cykelringen. En cykel  hvor du kan afvinge  de fleste kravkasser for en alsidig gravel/bikepack cykel.  Triple mount belag for forgaffel, tre flaskeholdere på stellet og øjne til bagabærer og skærme. En fin detajle er beskyttelsespladen på undersi af skrårøret mod stenslag.

Med udgangspunkt i den samme aluramme fås den nye BackRoad Al i tre udstyrsvarianter: Shimano GX400 x2 geartrain, Shimano  GX600 x1 geartrain og endelig   SRAM Apex1. Prismæssigt ligger de mellem godt kr 12.000,- og kr 14.000,- Vægtmæssigt ligger de mellem 9,3 og 9,8 kg. Fås i to farver grå eller olivengrøn og ni forskellige størrelser. De store størrelser er udlagt til 700C hjul mens de to mindste er med 650B hjul.

Link

 

CYKELPORTALEN