CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gravel med stil Gravel med stil
Gravel Cycling kan også være lir... Gravel med stil

I forbindelse med den kommende anmeldelse af bogen Gravel Cycling fra Nick Legan, dukkede  der et flot foto op af en håndbygget Gravelbike og tilhørende håndsyede tasker fra AndrewTheMaker fra NAHBS udstillingen.  Så flot at den næsten mere høre hjemme på væggen end ude i skoven. Der er naturligvis tale om en showcase der viser hvad der er muligt, når standard hyldevarer bare ikke er godt nok.

Vlad Dolindsky er oprindelig fra Ukraine, men slår nu sine folder i New Jersey hvor han har grundlagt Vlad Cycles. Rammerne er individuelle på bestilling i titanium eller stål. Med Dirt Tourer er Custom ført helt ud i det ekstreme men med en skønsom blanding af modernisme, retro og klassisk stil.

Standard Bikepacking tasker kan ofte være svære at få plads til på mere specielle rammer. AndrewTheMaker giver dig en opskrift til hvordan du opmåler din cykel og tager nogle fotos. Herefter sender du dem til ham og han klarer resten. Resultat et sæt 100% individuelt tilpassede tasker til netop din cykel.  Haute Couture for cykeltasker…

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN