CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Grand Fondo Cycling Magazine Grand Fondo Cycling Magazine
I en cykelverden hvor vi oversvømmes af ens udseende cykler, dimser og indholdsmæssigt ens cykelportaler og cykelmagasiner, som alle skriver det samme og kopierer... Grand Fondo Cycling Magazine

I en cykelverden hvor vi oversvømmes af ens udseende cykler, dimser og indholdsmæssigt ens cykelportaler og cykelmagasiner, som alle skriver det samme og kopierer hinanden i en evighed, dikteret af annonceindtægter og “likes” på de sociale medier, er der heldigvis nogle få som skiller sig markant ud fra mængden med deres helt egen stil.

Vi har før omtalt det næsten kultagtige trykte magasin Boneshaker, men også oppe i skyen brillierer nogle nye med tårnhøj kvalitet. Grand Fondo Cycling Magazine er et godt eksempel på et cykelmedie som udnytter det elektroniske muligheder fuldt ud, hvor det at beskrive en stemning og begejstring har høj prioritet.

Fire nøgle områder.

  • Sublim fotografering og beskæring
  • Ekstremt Stramt layout
  • Insight artikler med spændende cykelpersonligheder
  • Temanumre som E-magasin

Grand Fondo Cycling Magazine der er 100 % online, opdateres løbende med test, nyheder og ikke mindst spændende baggrundsartikler. Deres layout, fotografering og beskæring af billeder er både imponerende flot og ekstremt konsekvent komponeret. Tre gange om året suppleres med særlige temanumre udelukkende som E-Magazin der udgives via en App, og som er helt gratis.

Grand Fondo Cycling Magazine har rødder i det tyske, men udgives både på engelsk og tysk. Seneste temanummer om Gravelbiking er et forfrisende eksempel på deres fordringsfri kunnen, med en helt åben tilgang til det at cykle, langt væk fra de sædvanlige lire/hype kasser som alt for mange stadig bevæger sig rundt i…

Link

 

CYKELPORTALEN