CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Giant Road E+ Giant Road E+
En af showstopperne på næste uges Taipei Cycle Show bliver uden tvivl Giant nye elektriske landevejsracere. Giant Road E+

2016_Giant_Road_E_Plus_1

Cykelgiganten er langtfra den første som kaster sig ud i elektriske racercykler.  For nogle år siden kom tyske Haibike på banen med deres bud, men mens branchen for længst har taget mountainbike med hjælpemotor til sig, har den stadig et temmelig ambivalent forhold når det gælder landevejsracere. Det gør det sikkert heller ikke bedre af de seneste afsløringer indenfor den profesionelle cykelsport. Men mens licensrytterne af gode grunde, gør alt for at skjule deres mekaniske doping, spiller Giant med deres nye Road E+ serie, med helt åbne kort.

læs om Haibike XDuro her

Road E+ vil blive udbudt som to modeller begge en meget kraftig Yahama centermotor med et torch på hele 80Nm som drives af et i stellet indbygget 500 watts lithium batteri.  Indtil videre er der kun frigivet nogle computeranimerede billeder af cyklerne, men forhåbenlig kan vi berette meget mere i næste uge fra Taipei Cycle Show.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN