CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ghost LECTOR X Ghost LECTOR X
Ghost nyeste mountainbike er for cykelpuristen med hang til selvpineri, hvor alt unødvendigt er barberet væk.. Ghost LECTOR X

ghost_lector-x-03

Ghost Bikes lancerede deres nye Lector hardtrail mountainbike serie sidste år og har allerede høstet roser for den, idet deres særlige børneudgave Lector KID fortjent fik en Eurobike Award. Det er sjældent man finder en børne mountainbike der i sådan en grad overfører teknologi fra voksen cyklerne.

Lector X er en ny model hvor man så og sige barberer alt ind til benet, for at få den hurtigste og letteste mountainbike til cykelpuristen som er indstillet på en smule selvpineri for at komme først. Derfor ingen affjedring men en fast forgaffel.

ghost_lector-x-04

Remmen er Lector 29 i kulfiber med en ny fast forgaffel. Udstyrsmæssigt benyttes SRAM X1 og GX samt Level LT skivebremser. Race Face Next kranksættet omsætter dine benkræfter til fart i de super lette Ghost Hjulsæt i kulfiber. Scwalbe Rocket Ron 29 x 2,25 sørger for greb og en smule komfort. Den samlede vægt ligger på 8300 gram og prisen forventes at ramme de godt 30.000 kr. Modellen forventes på markedet i starten af det nye år.

Link

CYKELPORTALEN