CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Genialt klampe værktøj fra Crankbrothers Genialt klampe værktøj fra Crankbrothers
Et smart lille værktøj hjælper dig med at positionere dine cykelklamper korrekt Genialt klampe værktøj fra Crankbrothers

Crankbrothers har på deres seneste skoprodukter indført en lille guideline på undersiden der gør det lettere at montere klampen korrekt.  Den feature overfører de nu tril et lille værktøj som kan bruges på alle sko- og klampefabrikater.

Cleat Tool er en simpelt værktøj som letter korrekt montage af dine cykelsko klamper

Ofte er det de helt små ting der har den største virkning og som skiller sig ud. Sådan en lille nyttig dims hedder Crankbrothers Cleat Tool. Den er naturligvis designet til at passe primært til deres egne klamper, men alle andre gængse fabrikater som  Shimano SPD, Look Time klamper kan også have nytte af det.

I aæl sin enkelhed er der tale om en lille platform der hjælper med at holde klampen korrekt på plads mens du strammer boltene. Værktøjet klikkes på klampen, så du ikke behøver at holde den på plads hele tiden. Når det er tid at spænde boltene, giver den dig mere vægt, så klampen ikke vrider sig på skoen og ødelægger din justerede placering.

Tappene på siden har fire forskellige dybdemål, alle med 1 mm variation, så du kan tjekke dine skos trædehøjde. Det hjælper med at afgøre, om der skal bruge afstandsstykker under klamperne eller ej. Prikkerne i hvert hjørne fortæller dig dybden i millimeter.

Det lille værktøj kommer på markedet i juli måned. Prisen forventes at blive omkring en halvtredser…

Link

CYKELPORTALEN