CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Genanvendelig cykeltransportkasse fra BikeFlights Genanvendelig cykeltransportkasse fra BikeFlights
Et billigt og genanvendeligt alternativ til de traditionelle cykel transportkufferter fra en af de mest erfarne cykeltransport kurer firmaer. Genanvendelig cykeltransportkasse fra BikeFlights

BikeFlights er et hent/bring koncept hvor din cykel bliver transporteret fra dør til dør, når du skal have den med på rejse. BikeFlights har mere end 11 års erfaring og har transporteret mere end 800.000 cykler. Den erfaring har de nu omsat i deres egen udviklede transportkasse i kraftig pap der kan adskilles og sammenklappes ved opbevaring.

I forhold til de store tunge og dyre transportkasser mange bruger når den tohjulede skal læsses på flyveren. er BikeBox udført i kraftig pap, meget lig det cykler bliver transporteret i fra fabrik til forhandler. Kassen kan adskilles og sammenfoldes så den fylder mindre ved opbevaring samtidig med at den bruges igen og igen. Den er testet i forhold til  Amazon ISTA 6A standard og resultaterne er temmelig imponerende. Den kan således  tåle fald fra 1 meters højde. Den kan tåle et tryk på over 100 kg i vandret plan og hele 800 kg i lodret plan. Endelig er den vibrationstestet med op til 135 kg.

BikeFlights Bike Box findes i to størrelser, large og medium, inklusiv alle fittings som aksel beskytter og fæstne , beskyttelses skum og en boks  til løsdele når cyklen er adskilt.

Specifikationer

  • Dimensioner Medium: 114 x 31 x 74 cm  (sammenfoldet 114 x 33 x 18 cm)
  • Dimensioner Large: 158 x 33 x 84 cm (sammenfoldet 158 x 36 x 18 cm)
  • Vægt: 3.6 kg og 5 kg
  • Pris: mellem kr 800,- og 1.ooo,- plus forsendelse

Link

 

CYKELPORTALEN