CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Garmin Forerunner 735XT Garmin Forerunner 735XT
Garmins nye sportsur er oplagt som den nye kommandocentral for multiathleter med håndledsbaseret pulsmåling og indbyggede aktivitetsprofiler til svømning, cykling og løb og Strava... Garmin Forerunner 735XT

GarminForerunner735XT02

Garmin nyeste sportsur er pakket med features både til løb, cykling og svømning. Den største nyskabelse er en håndledsbasseret pulsmåling så du slipper for pulsbæltet. Det nye multisportsur er til alle athleter, der ønsker detaljerede data, når de træner og konkurrerer. Takket være et mindre design og en behagelig rem er Forerunner 735XT det ideelle ur til at få dig igennem træningen og arbejdsdagen. Uret fungerer også som aktivitetstracker, så du kan registrere skridt, kalorier og søvn.

Forerunner 735XT giver mulighed for nemt at skifte aktivitet takket være indbyggede aktivitetsprofiler for løb (indendørs/udendørs), cykling (indendørs/udendørs), svømmning (pool/åbent vand), langrend, padling, terrænløb, vandring og styrketræning. Til brick-workout og duatlon/triatlon giver den automatiske multisportfunktion dig mulighed for at skifte sport med et enkelt tryk på en knap. Uret er kompatibelt med avanceret træning for løb, cykling – og tilmed svømning i pool. Opret og download din egen brugerdefinerede træning  gratis fra Garmin Connect.

GarminForerunner735XT04

Håndledsbaseret pulsmåling
Forerunner 735XT er vores første multisportsur med Elevate™ pulsteknologi, som måler pulsen på håndleddet. Nu kan du cykle og løbe frit – uden brystrem. Se din pulszone og -slag pr. minut, alt sammen i realtid og vist med farverig grafik. Håndledsbaseret pulsmåling er muligvis fint på dagen for et løb, men når det kommer til træning og restitution, har du brug for mere detaljerede data. Med Forerunner 735XT har du alt, hvad du behøver.

Her er nogle af de avancerede målinger, du får med tilføjelsen af en pulsrem:

  • Løbedynamik¹ som f.eks. tid med jordkontakt pr. skridt, skridtlængde, vertikal ratio og meget mere
  • VO2-max estimering, syregrænse, løbsberegner og restitutionsanbefaling
  • Pulsmåling under vand ved svømning4

GarminForerunner735XT03

 

Med integrationen af Strava Live Suffer Score får du anerkendelse for dit hårde arbejde. Strava Suffer Score analyserer din puls under en træning og bedømmer din samlede indsats under aktiviteten. Når du køber en 735XT, får du en 60 dages gratis prøveversion af Strava Premium, så du kan se din Suffer Score og bruge den til at presse dig selv hårdere end nogensinde før. Dine anstrengelser giver vigtige data – brug dem.

Smart-notifikationer, automatiske uploads til Garmin Connect og live tracking gør Forerunner 735XT til det ultimative smartwatch. Gem telefonen væk, når du er på en lang cykel- eller løbetur, og få alle meddelelser på håndleddet, så du kan vurdere, om du vil svare eller fortsætte træningen. Du kan endda tilpasse uret med gratis urskiver, apps og datafelter fra Connect IQ™.

Garmin Connect gratis online træningsfællesskab, hvor du kan gemme, planlægge og dele dine aktiviteter. Overgå gårsdagens resultater ved at sætte en ny personlig rekord – vi registrerer det hele, så du kan se alle dine sejre på ét sted. Få Garmin Connect Insights skræddersyet til dine statistikker og vaner med motivation og sunde tips og påmindelser om at bevæge sig. Opret forbindelse til andre brugere for at udfordre og konkurrere med dem. Tilgængelig på din computer eller kompatible mobilenhed.

GarminForerunner735XT05

Lige som dig er Forerunner 735XT aktiv hele dagen. Uret hjælper dig også under restitution med aktivitetstracking hele dagen, som registrerer øje med skridt, kalorier og søvn. Uret er også kompatibelt med vores serie af cykelprodukter for sikrere omgivelser for cyklister, herunder Varia Rearview cykelradar og Varia Vision in-sight display.

Uret skulle ramme det danske marked i løbet af juni måned og i basisudgaven bliver prisen lige godt kr. 3000,-

Link

CYKELPORTALEN