CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Garmin Edge Explorer 2 og Edge Power Mount Garmin Edge Explorer 2 og Edge Power Mount
Garmin Edge Explorer er en neddroslet udgave af Edge topmoddellen der i tilgift har fået et opladningsbeslag minded elcyklisten Garmin Edge Explorer 2 og Edge Power Mount

Tidligere på året kunne vi omtale Garmin nye topmodel Edge 1040 der ud over en række nye features også har fået indbygget solceller.   På Eurobike blev den nye Edge Explorer 2 så præsenteret sammen med et Edge Smart Power Mount beslaget der gør det muligt at oplade enheden fra primært elcyklens batteri eller anden lignede energikilde.

Den nye Edge Explorer 2 er minded el- og turcyklisten – samtidig er prisen reduceret væsentligt

Selvom Garmin hævder, at det primære publikum  er fritidscyklisten, har den alligevel arvet mange af topmodellens funktioner som  berøringsskærm, sving-til-sving-vejledninger og træningsprogrammer, der kan downloades fra onlinekilder. Den nye enhed kan prale af brugervenlige GPS- og navigationsfunktioner med 16 timers batteri levetid (op til 24 time i batterisparetilstand).

For eBike-ryttere (ved hjælp af en kompatibel eBike) har Edge Explore 2 dedikerede eBike-statusskærme, der viser batterilevetid og andre populære visninger. For dem, der kan lide at presse sin elcykel det det yderste, vil den nye Edge Explore 2 kommunikere navigationsvejledning og advarsler baseret på batteristatus, hjælpeniveau og den planlagte rute.

Ligesom de øvrige Edge modeller har den nye Edge Explore 2 forudindlæste  generelle køreprofiler, herunder landevej, terræn og indendørs – så den er klar udpakket af kassen.

Den store nyskabelse for langt de fleste brugere er den nye Edge Power Mount beslag som går det muligt at hente strøm fra elcyklens batteri og andre eksterne batterie. Den skulle angiveligt også fungere sammen med dynamo nav. Det giver helt nye muligheder for både elcyklister og cyklister som er undervejs i flere dage.

Den nye Edge Explorer koster kr. 2.349. eller kr. 3.099 inkl power beslaget. Produktet er nu tilgængeligt på Garmin Online eller hos din cykelforhandler.

Link

  • Garmin Danmark

CYKELPORTALEN