CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Frog Bikes trækker produktionen hjem Frog Bikes trækker produktionen hjem
Frog Bikes går mod strømmen og rykker produktionen hjem fra fjernøsten og bygger ny fabrik i Storbrittannien. Frog Bikes trækker produktionen hjem

frogbikes03

Flere og flere Europæiske cykelproducenter flytter produktion fra Fjernøsten og tilbage til hjemmemarkederne. Seneste udspil fra den kant er Frog Bikes, producenten af lette børnecykler der nu snart flytter deres produktion af cykler hjem fra fjernøsten, ved at bygge en ny fabrik i South Wales. Dette vil være Frog Bikes første produktionsfacilitet i Storbrittannien, og er blevet muligt i samarbejde med banken HSBC og den Walisiske regering.

Den nye facilitet vil indledningsvist føre til skabelsen af 50 nye jobs i regionen, og vil bringe Frog Bikes forsyningskæde hjem til Storbrittannien for første gang. Det forventes at de første cykler vil rulle af båndet på den nye fabrik allerede denne sommer.

Jerry Lawson, medstifter af Frog Bikes udtaler: ”Den nye organisation vil gøre det muligt for os reagere hurtigere på markedet, have mere kontrol over kvaliteten, indføre innovationer hurtigere, reducere vores miljømæssige belastning og skabe jobs til gavn for den britiske økonomi. Der var tidspunkter i løbet af 2015, hvor vi ikke kunne følge med efterspørgslen, og hvor vi måtte skuffe nogle kunder. Dette fik os til at indse, at vi måtte hente vores produktion hjem”

Læs mere om Frog Bikes her

Frogbikes02

Frog Bikes er skabt af ægteparret Jerry & Shelley Lawson. I forbindelse med at de skulle lære deres egne børn at cykle, konstaterede de, at de fleste børnecykler på markedet var tunge og mangefuldt designede. I et samarbejde med blandt andet idrætsforskere fra Brunel University har Frog Bikes udviklet sig konstant, og hele tiden haft som mål at gøre cykling så komfortabelt og effektivt som muligt for unge cyklister.

På 3 år er Frog Bikes blevet det bedst sælgende børnemærke i England gennem deres 800 uafhængige cykelbutikker, ligesom de nu eksporteres til 24 lande. En eksportsucces så stor, at de i 2015 blev belønnet med prisen ”Årets eksportvirksomhed” ved den årlige Start-ups Awards prisuddeling

frogbikes01

Link

 

 

 

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN