CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fremtidens cykel fra Kildemoes Fremtidens cykel fra Kildemoes
The Ruby Bike er en spændende koncept cykel, der hvis den føres ud i virkelighed burde have gode chancer for en Award og skabe... Fremtidens cykel fra Kildemoes

Danske cykelbrands og ofte dem der udvikler og producerer produkter som fåes i dusinvis alle andre steder, har det svært, fordi de ikke rigtigt kan skifte gear og komme ud af de gamle fasttømrede gænger med noget banebrydende og vovet nyt.  Sikkert ikke noget der kan omsættes til plusser på bundlinien her og nu, men som vil skabe fornyet interesse om mærket og på sigt måske vil øge interessen.  Der er naturligvis ingen garantier. :o)

Historien om Børge Kildemoes er den klassiske om en initiativrig ungersvend som under krigen begyndte at bygge cykler. Men næppe en historie der fanger nutidens forhippede og fordringsfulde forbrugere.
Derfor har Kildemoes i samarbejde med en ny håbefuld designer taget første skridt og lanceret The Ruby Bike som de skriver skal tænke som inspirations- og dialogskabende model, men hvorfor lige forære konkurrentere alt på et sølvfad og ikke selv springe ud i det.

Designeren har ordet
“RubyBike er et nytænkende cykelkoncept som Kasper Schwartz, nyuddannet produktdesigner, har designet i forbindelse med sit afgangsprojekt fra Kunstakademiets Designskole. Kildemoes har været sparringspartner på projektet, som er navngivet efter den kolibri som Kildemoes anvender i sit logo – ‘The Ruby-throated Hummingbird’.
‘RubyBike’-cyklen udmærker sig bl.a. med et innovativt modulbaseret udstyrs-system, der gør det nemt at tilføje eller udskifte forskelligt udstyr. Derudover kan RubyBike også let opgraderes til en el-cykel, hvilket i kombination med det modulære udstyrssystem, giver en moderne hverdagscykel der let kan tilpasses den enkelte cyklists mange – og ofte skiftende – praktiske og transportmæssige behov. At en hverdagscykel skal være praktisk, funktionel og velfungerende er for de fleste en selvfølge, og det at have et bagagebærer eller en cykelkurv påmonteret, er for mange cyklister helt afgørende. Det er dog sjældent en hverdagscykel med en række af praktisk udstyr monteret, er særlig smart, stilfuld eller raffineret – men dette vil RubyBike gerne gøre op med, gennem cyklens innovative udstyrs-platform; RubyFitt. ”

Næste skridt hvis du spørger Cykelportalen er at få gjort den cykel prototypeklar og lanceret på Eurobike eller lignende, eller måske som kickstarterprojekt, og helst inden andre gør noget lignende. Så burde en Eurobike Award være indenfor rækkevidde, men naturligvis ingen garantier ;o)

Link

 

CYKELPORTALEN