CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fransk håndværk i sin helt egen liga Fransk håndværk i sin helt egen liga
Time Sport er på mange måder en helt unik cykelfabrik hvis håndværksmæssige kunne er i sin helt egen liga. Fransk håndværk i sin helt egen liga

Der findes endog rigtig mange hundedyre cykelrammer på markedet, men når det kommer til produktion er de fleste alle bygget på en lille håndfuld fabrikker i fjernøsten på store produktionslinier, som ved selvsyn, langtfra  altid retfærdiggør den høje pris som opstår fordi produktet skal igennem en mængde fordyrende mellemled inden de når ud til forbrugeren.

En af undtagelserne er franske Time Sports, hvis rammer, for størstedelen bygges i hånden på deres fabrik i nær Lyon i Frankrig. Time benytter en egen udviklet væveteknik, hvor rørene væves sammen af 7300 enkeltfibre. Det tager 22 timer at producere en ramme.

Du kan se en video på diplomatsproget, der viser og fortæller hvordan de unikke franske rammer bliver til, og som langt hen af vejen i højere grad retfærdiggør den høje pris, end en af de mange NoName carbonrammer fra samme samlebånd men med forskellige navne.

Cykelportalen er blevet inviteret til Frankrig og besøge fabrikken for at få et indblik i en unik fransk cykelteknologi, så stay tuned…

Link

 

CYKELPORTALEN