CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Første indtryk fra cykelmessen i Vejle Første indtryk fra cykelmessen i Vejle
Den årlige cykelmesse i Vejle er igang. Cykelportalen var forbi på førstedagen og bringer her de første indtryk... Første indtryk fra cykelmessen i Vejle

CKM2015-12

Cykelportalen har været i Vejle og besøge cykelmessen som i år er flyttet 3 uger tidligere frem, kun godt 14 dage efter mega udstillingen ved Bodensøen Eurobike. Vil du som cykelforbruger have et indtryk af hvad der rører sig i den danske cykelbranche for den næste sæson, har du mulighed for at besøge messen lørdag den 12 september fra kl 9 til 17.

Her er lidt førstehåndsindtryk fra messen. Vi vender tilbage med flere detajler om flere de enkelte produkter i næste uge.

CKM2015-04

Velocator er et frisk dansk iværksætterprojekt der vil gøre op med den gængse opfattelse at sporing af din cykel skal være kompliceret og dyrt.  Et spændende projekt som fortjener al mulig held og lykke. Mere om det senere…

CKM2015-08
Mavic har gjort det let at vælge svedundertøj afhængig af om det er til varme eller kulde megen vind. Samtidige er det også panelopbygget som vi kender fra yderlaget for bedre krobsfit.

CKM2015-11
Naturligvis er racercykler med skivebremser nu også kommet til lille Dannevang. Vi spottede denne dannebrogsfarvede model fra Kuota.

CKM2015-10
IXS tager genbrug til nye højder med deres cykeltrøjer lavet af grannulerede plastikflasker. Genbrug er IN så det vil formodentlig også slå an hos alle konkurrenterne i nær fremtid.

CKM2015-02
WD-40 har lanceret en helt nye serie olie og rengøringsprodukter til cykelbrug. Vi tester dem.

CKM2015-07
SRAM nye eRED trådlåse elektroniske geargruppe var naturligvis også på display. Den vender vi tilbage til med nogle detajler som kun meget få cykelmedier har fået adgang til. Glæd dig…

CKM2015-06
Danske Vangard er blevet leverandør at uldtrøjer til UCI løbskommisærer, men deres populære retrotrøjer fås skam også til dig som cyklist.

CKM2015-03

Bulls er et nyt tysk mærke i Danmark med nogle meget flot designede elcykler med centermotor fra Bosch.

CKM2015-05

Whisbar og Yakima er to producenter af tagløsninger til cykler og andet fritidsudstyr som deler teknologi så deres udstyr passer sammen. Sammenlignet med konkurrenteren er det nogle meget gennemførte produkter i absolut topklasse.

CKM2015-01
I disse computer og smartphone tider har et sikkerhedsprodukt som Bikeit stadig en fremtid, da du på en simpel og smart måde altid vil kunne identificeres også når din smartphone er forsvundet.

CKM2015-09

Alle de store producenter kaster sig nu over sadlen som det nye “hotte” i forskellige bredder, men tyske SQLab var først før alle andre og har idag 17 års forspring med deres teknologi.  De viste en super letvægtsmodel med udskiftelige puder, men har også sadler til hverdagscyklister. Mere om dem i næste uge.

Flere billeder fra messen her

CYKELPORTALEN