CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Flying Machine RD 1.0 Custom Flying Machine RD 1.0 Custom
Er du på udkik efter en håndbygget cykel, der går mod strømmen, om at en landevejsracer skal have udvendige gear, og være i plastik,... Flying Machine RD 1.0 Custom

FlyingMachine02

Flying Machine er et cykelfirma lidt ud over det sædvanlige. Vi lever i en verden, der er overbelastet, tempofyldt og styret af mainstream regler. Flying Machine tilbyder cykler med en frihed, hvor kreativitet og den fineste håndværksmæssige kunnen går op i en højere enhed.  Med viden og erferiang indenfor arkitektur, grafisk design, kunst og industrielt design, er Flying Machine drevet af lige dele kunst og videnskab. Mens holdet kan være en lille niche af passionerede mennesker, deres vision og kombineret kapacitet er store og vidtrækkende.

FlyingMachine03

I skabelsesprocesen af deres produkter går Flying Machine langt ud over hvad der er normalt indenfor cykelbranchen. Kunderne har mulighed for at være 100 % involveret i hele processen som i sidste ende giver et slutresultate med deres helt egen identitet. Når du køber en Flying Machine bliver du en del af fællesskabet.  Flying machine siger om dem selv “Science makes things brilliant and art makes them beautiful”

FlyingMachine05

Et af kendetegnene ved Flying Machines cykler er rammematerialet, der enten er i titanium eller stål.  Istedet for udvendige gear sværger Flying Machine til indvendige gearnav som kan være både fra Shimano, SRAM og Rohloff i kombination med et bæltedrev.  Ud over custom cykler kan man også vælge standardcykler der består af 9 forkellige serier.

FlyingMachine06

Cyklen på billedet er designet til en amerikansk kunde som gerne ville have et træ look på sin ramme, hvilket har resulteret i en af de flotteste lakeringer man kan tænke sig.

FlyingMachine04

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN