CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Flotteste cykel og stand Flotteste cykel og stand
Juhl Cycling Nordic fremviste den flotteste racercykel og løb med prisen som messens flotteste stand i Vejle Flotteste cykel og stand

 

JuhlCyclingNordic01

Om den nye De Rosa top landevejscykel SK Pininfarina var udslagsgivende for at Juhl Cycling Nordic fik prisen for flotteste stand på cykelmessen i Vejle, skal lade være usagt, men også på Eurobike høstede den stor anerkendelse hvor Cycling Weekly kårede den som udstillingens flotteste cykel.

De Rosa SK Pininfarina er en symbiose af elegant design og rå performance. Udviklet i samarbejde med det italienske designhus Pininfarina til ambitiøse motionister, triatleter og professionelle cykelryttere. SK Pininfarina er inkarnationen af værdierne af de to italienske virksomheder, De Rosa og Pininfarina. Cyklen defineres af elegante minimalistiske linjer, fremragende aerodynamik, ubesværede køreegenskaber og hastighed garanteret af grundige analyser af stivhed, vægt og materialeegenskaber, udført med det formål at markedsføre en eksklusiv og yderst pålidelig racercykel. En cykel der afspejler lidenskab for hastighed og æstetik. Samarbejdet med Pininfarina har resulteret i en racercykel der emmer af fart. Den åbenlyse aerodynamiske profil optimeret gennem vindtunnel-tests og elasticiteten og styrken i de velkendte carbon komponenter fra De Rosa får den håndbyggede supercykel til at skære gennem luften og stadig tilbyde rytteren en ideel stivhed uden at gå på kompromis med komfort og stabilitet.

DeRosa

Pininfarina CEO Paolo Pininfarina:
“Passion and design are the keywords of our collaboration. Love for speed and high level performance. Design as a means to devise solutions that are innovative from the functional viewpoint and elegant in terms of aesthetics”.

DeRosaSKPininfarina

Designteknologi
Rammen er håndbygget af carbon fiber støbt efter Inner Mold Tooling teknologi, samt ultra præcis 3D printing og en speciel hapikstype, hvilket giver cyklen en ekstrem let vægt. Den har indvendig kabelføring, en krankboks på 86,5 mm og et 1 1/8 til 1 1/4 tomme tilspidset kronrør. SK Pininfarina kan udstyres med mekanisk og elektronisk gruppe.
En komplet cykel kommer til at koste fra dkr. 39.999,-  og kan konfigureres påhttps://www.derosa.dk for levering midt i november måned.

JuhlCyclingNordic-CKM2015

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN