CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fiks lille elektrisk foldecykel Fiks lille elektrisk foldecykel
En 16 kilos elektrisk foldecykel med bæltedrev er ikke hverdags kost på vore breddegrader... Fiks lille elektrisk foldecykel

På den netop afholdte  Cycle Show i London, viste Volt Bikes deres nye Lite. En elektriske foldecykel, med bæltedrev der kun vejer 16 kg, gør den oplagt som pendlerkammerat i byen.

Cyklen vil først være på markedet i løbet af sommeren  til en pris på £2.199. hvilket gør den endog meget konkurrencedygtig, Motorsystemet er fra Samsung med batteri skjult i sadelpinden og en frontnavmotor.

Udstyrsmæssigt kommer den med lys, skrærme og hurtige manøvrebare 20″ ballon hjul samt en støttefod.

Tilhængere af bæltedrev vil blive tiltrukket af Lite, der sammen med det lave støjniveau og den lave vedligeholdelse fra Gates CDX-drivlinje og Shimano Nexus tre-trins gearnavet har de gear du har brug for i byen. Yderligere  detaljer, er et balanceringsbeslag i bunden af ​​stellet til at stabilisere cyklen, når den er sammenfoldet, der samtidig  beskytte kablet, der føder  navmotoren i forhjulet.

Volt-grundlæggeren James Metcalfe kommenterede ‘Vi er glade for at være til messen i år og ser frem til at se offentlighedens reaktion på vores nye cykler. Volt Lite, som er vores superlette foldbare e-cykel, der er perfekt til pendlere og eventyrere, mens Pulse SE bygger på denne næsten legendariske models eksisterende tekniske fortræffelighed, hvilket giver ryttere frihed til at tage cyklen i alle typer terræn. ”

VoltBikes er stort set ukendt i Danmark, men den nye Volt Lite er alligevel et frisk bud på en prisrimelig og let elektrisk foldecykel der fortjener omtale. Forhåbentlig vil nogle fremsynede distributørere eller forhandlere have mod på at lancere branded i Skandinavien.

Link

CYKELPORTALEN