CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ferie med fart på lige over grænsen Ferie med fart på lige over grænsen
Tysklands nordligste bjergområde lokker i stigende grad aktive danskere til – særligt kør-selv-folket og de mange MTB-entusiaster, trekkere og naturelskere har fået øjnene op... Ferie med fart på lige over grænsen

Harz03

Ferien er over os, og vi lader i stigende grad batterierne op på aktive ferier frem for en liggestol i strandkanten.* Vi passer på os selv, og de danske turister sætter pris på sund livsstil med frisk luft og motion. Undersøgelser viser, at hver femte turist ønsker at træne på ferien, og et stigende antal gæster skifter formiddagsluren ud med formiddagstur til fods eller på cykel i smukke omgivelser.

Harzen er en af de i alt 14 tyske nationalparker og området kan det hele, når det gælder aktive ferier for hele familien. Harzen satser stort på at tiltrække turister, som sætter pris på natur, sport og oplevelser. Her danner bjerge og skøn natur en enestående kulisse til en aktiv og tempofyldt ferie.

Harz02

Vind en gratis weekend
Bjerglandskab kan få pulsen op hos selv de bedst trænede motionister og sportsfolk. Terrænet i Harzen lægger ikke bare ryg til utallige udfordrende mountainbike-tracks, hele bjergområdet byder på utallige sportslige udfordringer for en hver smag. Fra vandring og MTB til canyoning.

Den tyske delstat Niedersachsen har netop kickstartet en konkurrence, hvor du kan vinde en tempofyldt weekend i september og dermed forlænge sommeren med et adrenalinsus. To heldige danskere kan vinde en actiontur til Harzen, og en deltagelse i Niedersachsen Action Challenge. En tætpakket sportsferie med MTB, canyoning, skyrope, monsterrollers og meget mere. Rejsen er den 10.-12. september 2016, og man kan deltage i konkurrencen her: www.ferie-niedersachsen.dk/challenge

Harz04

Tips til, hvad du også kan opleve i Harzen
Goetheweg og Hexenstieg indbyder fx til oplevelsesture i og omkring sagnomspundne skove, hemmelighedsfulde højmoser og naturlige vandløb. Hvis du vil blive på cyklen, men have en lidt mere magelig tur kan du leje en el-cykel og nyde naturen med en mere afslappende puls. Eller du kan trække i trekkingskoene og begive dig på vandring. I Harzen finder du mere end 200 kilometer vandrestier og området er populært for vandrere, der dyrker Nordic Walking. Hvis du er til højder bør du unde dig selv en tur med Wurmbergseilbahn, som er Nordtysklands længste svævebane.

Harz01

Turister bør også slå turen omkring Lüneburger Heide som er Tysklands største hedelandskab. Det violette blomsterhav er som skabt for lange gåture. Skal der tempo på finder man Tysklands højeste trærutchebane i Heide Park tæt ved.

Du finder mere inspiration her: www.ferie-niedersachsen.dk eller www.facebook.com/niedersachsen.vanebrydende.oplevelser

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN