CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fede cykler fra Cannondale Fede cykler fra Cannondale
Cykelportalen har været et smut i Malmø og set de nye Cannondale modeller der præsenteres på Eurobike i næste uge. Vi lægger ud med...... Fede cykler fra Cannondale

Cannondale-malmo

Cannondale har altid været kendt for at føre nye teknologier lige en tand videre ud i det ekstreme, end de fleste andre producenter. Årets mest omtalte do it all landevejscykel Slate er et godt eksempel.  Men der er mere på vej. I Malmø fik vi en forsmag på hvad der venter på Eurobike og mere end der blev præsenteret på Eurobike Media Days i Tyrol i forrige måned.  En længe ventet nyhed er deres nye Fatbikes.  Hele tre serier til tre forskellige temperamenter.

Cannondale-Fat-Caad

Fat Caad
er lidt af en monstertruck på to hjul. Hvor de fleste andre stopper ved 4″ brede ballondæk er Fat Caad monteret med de enorme 4,7″ typer.  Trods bredden er det alligevel lykkedes Cannondale at have markedets smalleste offset på kranksættet. Med Fat Caad kan du komme frem alle steder inklusiv sand og sne. Fås i to udstyrs varianter, med Lefty Oluf fjederforggafel med 100 mm vandring eller med fast forgaffel.

Cannondale-Beast-of-the-East

Beast of the East
Vil du hellere have en hardtrial men med Fatbike egenskaber så er Beast of the East genfødt også med 27.5 plus hjul og bæk i 3″ bredde, så du bedre kan bide skeer med større tekniske udfordringer end på en traditionel hardtrail. Modellen kommer i tre udstyrs varianter.

Cannondale-Bad-Habit

Bad Habit
bygger på Cannondales nye fuldaffjedrede trial cykel Habit som her er udstyret med den nye 27.5 plus dækstandard på 3″.  Umiddelbart syntes den som en god disposition til danske forhold for dem som gerne vil have en Fatbike men med alle trial cyklens egenskaber. Bat Habit fås i to udstyrsvarianter.

All tre cykler er udstyret med Cannondales legendariske Headshok Lefty forgaffel, som afhængig af formål og rammetype kan tilpasset med individuel fremløb, en feature som man ikke finder på de traditionelle forgafler på markedet. Det betyder at forgaflen altid er maksimalt optimeret til den rammetype som den sidder på. Denne feauture er unik for Cannondale.  Næste gang kikker vi på noget spændende tilbehør og jo du læste rigtigt prisrimelige Cannondale cykler…

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN