CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

EVOC nye Bikepacking tasker EVOC nye Bikepacking tasker
EVOC har udvidet deres BOA udstyrede Bikepacking tasker med nye og større modeller EVOC nye Bikepacking tasker

Tilbage i 2019 blev vi på en mediatur til Grækenland præsenteret for EVOC Bikepacking tasker med BOA lukke og kunne efterfølgende som nogle af de første på dansk grund teste dem .  – Læs vores test her

EVOC Bikepacking Bags bliver større

På Eurobike i Frankfurt kunne de så officeilet løfte sløret for deres nye modeller,  der primært er blevet større og mere kapable for de noget længere varende Bikepacking ture.  De primære features er stadig vandtæthed og montage via BOA som giver en fast og ikke rockbar montering.

HANDLEBAR PACK BOA WP
Uanset om det er til hverdagsbrug, en dagstur eller et stort cykeleventyr, tilbyder HANDLEBAR PACK BOA WP 2.5 styrtaske ubekymret, ekstra opbevaringsplads til hver tur. Takket være det patenterede fikseringssystem med BOA® Fit System er det ikke kun en barneleg at samle – for maksimal køreglæde, selv på ujævnt underlag og ved sporty terrænbrug, er det kompromisløst sikkert. Taskens design er optimeret, så den passer til (næsten) enhver form for styr (fra MTB til racercykel). Der er plads til alle kabler, selv når du tager fat i topstangen er der intet i vejen. Derudover er HANDLEBAR PACK BOA WP 2.5 smudsafvisende, slidstærk og vandtæt med sine svejsede sømme. Den fås med en volumen på 2,5 liter eller 5 liter. Praktisk: en vindjakke eller andet udstyr kan nemt strækkes under de elastiske snore på ydersiden af ​​tasken. Priser fra 120 ​til 140 Euro.

 

SEAT PACK BOA WP
Ligegyldigt om racercykel, grus eller mountainbike: Den let-at-montere sadeltaske tilbyder ekstra opbevaringsplads og, takket være det innovative quick-fixing system med BOA® Fit System, fastgøres den ikke kun til enhver sadelpind på et øjeblik – den tilbyder også kompromisløs og derfor ubekymret støtte på ujævne stier eller brosten. Tasken er lige så ubekymret, når det kommer til håndtering. Deres materiale og de svejsede sømme gør dem absolut vandtætte. Den er desuden robust, smudsafvisende og slidstærk. Den store oprullede åbning giver hurtig adgang til indholdet, og ekstra bagage kan fastgøres med elastiske snore på ydersiden. SEAT PACK BOA WP sadeltaskerne fås i fire forskellige størrelser: med et pakkevolumen på 6 eller 8 liter til dagsture og mikroeventyr samt med 12 eller 16 liter til flerdages ture og ekspeditioner. Priser fra 120 til 180 Euro

SEAT PACK WP er en let, absolut vandtæt sadeltaske til ekstra, kompakt opbevaringsplads på cykelture. Den kan fastgøres på ingen tid via velcro, passer på næsten enhver sadelpind og giver med sin justerbare volumen behagelig plads til værktøj, regnjakke og mad. Takket være det slidstærke, smudsafvisende og vandtætte materiale med fuldsvejsede sømme, behøver du ikke bekymre dig om indholdet, selv i kontinuerlig regn og mudder. Den store, rullebare taskeåbning giver nem adgang og muliggør sammen med kompressionsstropperne optimal kompression af udstyret. Så alt sidder pænt på plads og svinger ikke frem og tilbage selv ved sportsbrug. Fås i to størrelser 2 og 4 liter til priser fra 50 til 60 Euro.

Med MULTI FRAME PACK WP S siger navnet det hele! Den smart udskårne, vandtætte rammetaske kan nemt fastgøres til en lang række forskellige stelformer. Det er lige meget om du foretrækker at være på vejen med en grus-, MTB- eller racercykel, værktøj, slanger osv. er altid lige ved hånden og beskyttet mod snavs og vand i den kompakte taske. Med velcro-stropperne, der kan skæres individuelt til i størrelse og alsidige fastgørelsesmuligheder, kan den placeres og fastgøres sikkert på alle sider i stående eller liggende format; transparente beskyttelseslister til stellet medfølger. Og for dem, der foretrækker at tage en ekstra chokoladebar med, er der den lidt større MULTI RAMME PACK WP M.  De to størrelser ligger prismæssigt mellem 50 og 60 Euro.

Næste tur er allerede planlagt, men hvad skal man gøre med regnjakken, maden og lignende? Med den praktiske FRAME PACK WP rammetaske kan du få den maksimale mængde ekstra opbevaringsplads til ethvert cykeleventyr. Den er let, nem og sikker at fastgøre til forskellige stelformer, og regn, mudder eller snavs kan ikke skade indholdet i posen det mindste. Og det bedste af det hele: Takket være de let tilgængelige lynlåse, der kan åbnes, kan du nemt få adgang til indholdet når som helst, også mens du kører! For at sikre, at der ikke er ridser på lakken, medfølger der transparente rammebeskyttelseslister, og velcroremmene kan også skæres individuelt til. FRAME PACK WP fås i størrelse S med et pakkevolumen på 1,5 liter og i størrelse M med et volumen på 3,5 liter. Priser mellem 80 og 90 Euro.

Den robuste og vandtætte TOP TUBE PACK WP top tube taske tilbyder praktisk og let tilgængelig opbevaringsplads til alt det væsentlige. Fra snacks, værktøj, solcreme til en powerbank eller mobiltelefon, alt er inden for rækkevidde og sikkert beskyttet mod regn og snavs. Lynlåsen kan betjenes med én hånd og er derfor nem at bruge selv under kørslen. Tasken er monteret på toprøret direkte bag stilken. Den kan boltes på, hvis rammen har monteringspunkter eller fastspændes til toprøret med de individuelt trimbare velcrostropper. Og for at malingen eller kulstoffet ikke skal gnaves, medfølger der transparente rammebeskyttelseslister.
Pris ligger på 40 Euro.

Endelig er der den kompakte og robuste TOOL WRAP WP rulletaske er det vigtigste værktøj perfekt organiseret, beskyttet og klar til brug, når du cykler. Et ekstra rør, multiværktøj osv. er pænt gemt i tre rum og beskyttet mod snavs og fugt. Tasken er også nem at rengøre, takket være velcrolukningen kan den nemt monteres under enhver cykelsadel og imponerer som alle EVOC BIKE PACKING tasker med sin faste pasform. Prisen for 35 Euro.

Alle de nye tasker forventes på markedet i slutningen af 2022 og starten af 2023.

Link

 

 

 

 

 

 

CYKELPORTALEN