CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Europamesterskab for cykelmekanikere Europamesterskab for cykelmekanikere
Det første Europamesterskab for cykelmekanikere afholdes på SeaOtterEurope cykelfestivallen til september Europamesterskab for cykelmekanikere

Den globale corona epidemi har vendt op og ned på de internationale cykelmesser og festivaller, hvor langt de fleste desværre er blevet aflyst. Det giver så til gengæld de tilbageværende fornyet aktualitet. 

Sea Otter Europe har sit udspring i den amerikanske Sea Otter Classic.  Nu i sin fjerde sæson og større end nogensinde. Den solbeskinnede katalanske by Girona ligger rammer til festivalen der over tre dage kan fremvise  en skønsom blanding a cykelmotionsløb i alle afskygningen samt en kæmpemæssig expo områder hvor der er rig lejlighed til at stifte bekendtskab med de nyeste cykelprodukter, herunder også prøve cyklerne. 

Flyttet fra sin oprindelige afholdelse i maj/juni til slutningen af september har opbakningen været overvældede ikke mindst fra de udstillende cykelbrands. 

En for danske cykelhandlere spændende ny event, er afholdelse af det første Europæiske Mesterskab for cykelmekanikere. 

 Er du hurtig på krankaftrækkeren er her muligheden for at konkurrere på tid i forskellige discipliner:

  • Diagnosticering
  • Udskifting af kæde
  • Lapning af dæk
  • Adskillelse og samling af fjederforgaffel uden fejl

Cykelmekanikeren er en uundværlig del for alle cyklisterm, amatører såvel som professionelle. Så her er din mulighed for at nyde lidt respekt og ære. Både den hurtigste og den mest kreative cykelmekaniker vil blive præmieret, men også dem som bedst forstår kundens behov og den med den største viden kan gøre sig gældende. En spændende og anderledes event som garanteret vil samle en stor publikumsskare. 

Interesserede cykelmekanikere kan tilmelde sig på: www.imparablestv.com/bikechamp

Forhåbentlig har nogle danske cykelmekanikere mod på at deltage i denne både unikke men også meget underholdende event.  Cykelbranchens udsendte  vender tilbage med en udførlig rapport fra messen. 

SeaOtterEurope løber af stablen fra den 25 til 27 september i Girona

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN