CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Urban Mobility Media Days Eurobike Urban Mobility Media Days
Eurobike voksede sig stor og stærk i halvfemserne med MTB boomet. Nu skal kunsten gøres efter med E-Bikes og en ny Media Event i... Eurobike Urban Mobility Media Days

At Eurobike har den størrelse og betydning idag, skyldes uden tvivl MTB boomet i halvfemserne. Dette vil Messe Friedrichshafen nu forsøge at gøre efter med E-Bike boomet og den stadig større interesse for cykel urbaniseringen.

I 2015 lancerede Eurobike deres Mediadays i alperegionen, hvor producenter af primært sportscykler har mulighed for at præsentere deres nye produkter for cykelpressen, før selve messen løber af stablen længere henne på sæsonnen.  Dette suppleres nu med en ny Eurobike Urban Mobility Mediadays som skal have sin debut i metropolen Frankfurt, den 10 – 11 juli 2019, hvor producenter af produkter indenfor det som Eurobike kalder Urban Mobility har mulighed for at præsentere deres produkter for cykelpressen. Der er primært tale om segmentet dagligdagscykler, elcykler og transportcykler.

Messen afholde i centrum af Frankfurt lige ned til Rhinen hvor der er rig lejlighed til at teste de nye produkter og tage flotte fotos med  byens skyline som baggrundskulisse. Messe Friedrichafen regner med at omkring 30 brands og 150 medie repræsentanter vil deltage i premiere eventen.  Interesserede producenter kan læse mere på linkene nedenfor.

Eurobike Mediadays afholdes i år igen i Bruneck fra den 2 til 4 juli 2019.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN