CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Special Eurobike Special
Specialudgaven af Eurobike messe sidste uge i november går stadig efter planen omend i en væsentlig reduceret udgave Eurobike Special

Efter en velllykket InterBoot messe under de nye Covid retningslinier har Messe Friedrichshafen nu fået grønt lys af de tyske myndigheder til afholdelse af deres messe flagskib Eurobike, omend i en noget reduceret udgave den sidste uge i november måned.

Som tidligere omtalt er Eurobike Special en helt lukket messe kun for cykel fagfolk og der er helt klare retningsningslinier både for udstillere og besøgende. Således er der sat en grænse for maksimum 10.000 besøgende om dagen.

For nuværende har godt 400 udstillere anmeldt deres ankomst, hvilket er omtrent en 1/3 af hvad messe normalt har af udstillere.

Men sammenholdt med at det formodentlig bliver den eneste større internationale messe der afholdes i år kan den alligevel vise sig at være et vigtigt forum for præsentation af kommende sæsons nyheder samt pleje af netværk.

De udførlige retningslinier for udstillere besøgende kan læses her MFN2020_Schutz-Hygienemassnahmen.  Eurobike Special afholdes fra den 24 til 26 november.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN