CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Special Aflyst Eurobike Special Aflyst
Eurobike Special messen der skulle vær være afholdt den 24 til 26 november er blevet aflyst Eurobike Special Aflyst

Som forventligt på grund af de igen stigende Covid 19 smitte tal overalt i Europa, og deraf nye rejseindskrænkninger har Messe Frederichshafen været nødsaget til at aflyse Eurobike Special, der var planlagt til slutningen af november måned.

Hermed er årets absolut sidste chance for at cykelbranchen til igen at kunne mødes forpasset. Ikke en eneste større cykelmesse har kunnet gennemføres dette skelsættende år 2020, hvor den lille djævelsk batterie har sat en effektiv stopper for stort set alt.

Messe Frederichshafen og Eurobike  skriver i pressemeddelsen, at de nu koncentrerer sig om planlægning af næste års event. Nærmere info følger. Men så længe smittetallene bliver ved med at stige og verden ikke har fundet en effektiv vaccine, skal vi nok ikke forvente at alt i fremtiden bliver business as usual.

Heldigvis er cykelbranchen en af de brancher som har haft gavn af krisen med stigende omsætninger over hele cykellinien, så behovet for store cykelmesser  måske ikke længere er så udslagsgivende.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN