CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Der findes masser af cykeltøj på markedet, men langt det meste er kun beregnet til at cykle i.   Det kan undre hvorfor ikke flere...


Der findes masser af cykeltøj på markedet, men langt det meste er kun beregnet til at cykle i.   Det kan undre hvorfor ikke flere cykeltøjs fabrikanter udvikler tøj som tilgodeser cykelpendlernes særlige behov for cykeltøj som er godt at cykle i men samtidig også er præsentabelt til at kunne benytte på arbejde.

Almindeligt tøj er ikke særlig velegenet til at cykle.  Italienske Pistard er en ny spiller på cykeltøjmarkedet som går mod strømmen og har udviklet tøj som umiddelbart ligner almindeligt hverdagstøj men som materiale- og designmæssigt har funktionaliteten fra cykeltøj.

Selve udformningen af den nye tøjserie er blevet til på baggrund af en omfattende verdensomspændende spørgeskema undersøgelse.

Det er i detajlerne at tøjet skiller sig ud. Fornem forarbejdning og mange lækre features  afspejler dette klassiske og meget stilfulde cykeltøj. Ærmer og ben er gjort længere. Indbygget benspænde og lommer med lukke er andre detajler.  I første omgang fås en skjorte aller lange ærmer og et par lange bukser.  Kvalitet og pris følges ad her.

Link

CYKELPORTALEN