CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike fokuserer på nye segmenter Eurobike fokuserer på nye segmenter
Når Eurobike den 8 juli åbner dørene er det med en række nye tiltag til gavn for dem som stadig hyller fælleskabet... Eurobike fokuserer på nye segmenter

Verdens største cykeludstilling er i konstant bevægelse, for at tilgodese de skiftende retninger og krav. Eurobike er som bekendt i år flyttet frem til juli måned.

Således afholdes Eurobike Media Days for inviteret presse, umiddelbart før selve messen i Serfauss-Fiss-Ladis fra den 4 til 6 juli, kun få timers kørsel fra Bodensøen, hvilket betyder at journalister kan nøjes med at skulle rejse en gang. Der vil være shuttle forbindelse mellem de to lokationer. Følgende brands har meldt sig som udstillere: 3T Cycling, Bergamont, BH Bikes, Bionicon, Bold, Conway, Corratec, Frantic, Ghost, Haibike, Koga, Kona, KTM, Mobea, Nicolai, Open, Pivot, Rondo, Scott, Simplon, Supirion, Vivax og Winora. Herudover udstiller, DT Swiss, Fox, Magura og Shimano.  Her på portalen kan du se frem til First Hand test af en række nye spændende produkter.

Lørdag den 7 juli er der EurobikeNews og rundgang, samt to konferencer arangeret af henholdvis ECF og Bike Europe. Herudover afholder forskellige brands produktpræsentationer primært for den hungrende cykelpresse.

Udstillingen er i år udelukkende en ren fagmesse, kun åben for fabrikanter, forhandlere og presse. Det er ingen hemmelighed at Eurobike de senere år har oplevet en større udvandring fra flere af de mest betydende brands, ikke mindst de tyske som har stor betydning for messen. Samtidig har specielt de tyske forhandlere de senere år svigtet messen. Det har fået Messe Friedrishafen til at iværksætte en række nye tiltag for at tiltrække nye producenter.

Med Eurobike Start Up Academy er iværksættere og nye firmaer i fokus. Således har de fået deres egen kategori på den prestigefyldte Eurobike Award.  Tidligere år har vist at netop en Eurobike Award kan sparke et firma eller brand godt fra start. Samtidig får de nye firmaer deres helt eget område på messen.

Den digitale revolution har naturligvis også indtaget cykelbranchen lige fra Smart Connectivity til Elcykler og anden elektronik. Eurobike største og ældste hal A1, vil i år udelukkende huse de digitale cykelprodukter.

Eurobike Retail First er en ny service til forhandlere som nu får fri adgang og servicefaciliteter i form af bustransport til og fra messen. Derfor kære forhandler, pak tasken og støt op om international cykelmesse hvor der er masser af inspiration og tilbud til din forretning. Den fri adgang omfatter også direkte busforbindelser til de fem største og nærmeste lufthavne.

Transportcykler er på kraftig anmarch specielt i Tyskland, så naturligvis har dette cykelsegment også øget fokus under titlen Cargobikes are hit.

En af messens største udfordringer har altid været af trafikal art, som ofte i morgen og eftermiddagstimerne bryder totalt sammen, med kilometer lange køer.  De mange gratis shuttle busser er øget betragteligt og man har indgået aftaler med Tyskland tre største udbydere af delecykler, der kan benyttes mellem messeområdet og udvalgte trafikknudepunketer, for på den måde at opfordre udstillere, besøgende og presse til at benytte dem fremfor bilen, og tilmed spare tid.

Ret beset bør man vel også, hvis man lever af at sælge cykelprodukter, cykle foran med et godt eksempel ikke !!! Et eksempel til efterlevelse for andre, er at hele teamet bag Tern Bicycles hver dag cykler til og fra messeområdet.

Endelig har Eurobike fået et nyt visuelt udtryk i form at ny logo. Eurobike forventer omkring 1300 udstillere og mere end 40.000 besøgende. Udstillingen er åben fra 8 til 10 juli dagligt fra kl. 9 til 18.

Link

CYKELPORTALEN