CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Digital Days Eurobike Digital Days
Fra den 1 til 3 september tyvstarter Eurobike med tre digitale konference dage. Eurobike Digital Days

Det er sikkert ikke forbigået vore opmærksomme læsere med de stærke cykelbriller, at de internationale cykelmesser har måtte ty til alternativer under den igangværende Corona pandemi. Mange har helt måtte aflyse,   mens andre har flyttet datoer og iværksat nye  primært digitale tiltag for at holde cykelhjulene igang.

Eurobike messen som vi kender den, og som næsten pr. tradition afholdes i slut august – start september, er også blevet amputeret og vil i år består af en tre dages ren B2B messe helt henne i november måned. Læs mere her.

Men som optakt afholdes der tre Digitale Eurobike Dage fra den 1 til 3 september, der er åben for alle. Egentlig er der tale om de gamle konference kendinge, der hidtil er blevet afholdt dagen før  selve messen starter, men som i år udebliver fra Eurobike Special i november måned.

Eurobike Digital Days er tre virtuelle konferencer hvoraf den ene koster lidt at deltage i mens de to øvrige er gratis og kun kræver registrering.

BikeBiz Revolution den 1 september er opfølgningen på sidste års konference, hvor en række nøglepersoner fra industrien giver deres bud på modeller og løninger for de udfordringer branchen i disse år står overfor. Prisen for at deltage er 59 Euro.

Star Up & Innovation Day den 2 september er et godt sted at orientere sig om de nyeste trend og tendenser indenfor cykelbranchen. Her kommer fantasi og iværksætteri til fuld udfoldelse. De bedste ideer og produkter premieres.

Endelig den 3 september åbner en af Eurobikes blivende længst konferencer  Travel Talk som omhandler alt relateret til cykelturisme.

Du kan læse mere om de tre digitale konferencer og tilmelde dig på nedenstående link.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN