CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike datoer på plads for 2021 Eurobike datoer på plads for 2021
Kørekort klar: EUROBIKE 2021 planlagt til september-dato - Nyt format “EUROBICO - Order & Preview Show” med BICO i juli i Frankfurt am Main Eurobike datoer på plads for 2021

Friedrichshafen – Sikker planlægning med en messeplan for den internationale cykelindustri. Efter at stort set alle begivenheder blev aflyst i år på grund af Corona, har Messe Friedrichshafen en køreplan klar til at sikre grundlæggende personlig kontakt i det internationale cykelsamfund i 2021.

Den 29. udgave af EUROBIKE finder sted i Bodensøen som det vigtigste mødested i branchen næste år fra onsdag 1. til lørdag 4. september 2021.

Eurobico
Som noget nyt afholdes i samarbejde med den tyske detailforeningen BICO  “EUROBICO – Order & Preview Show” som er en B2B- og mediesæson kick-off begivenhed fra 24. til 26. juli 2021 på messeudstillingen i Frankfurt am Main.

”Covid-19 har vendt den internationale cykelindustri og dens begivenheder på hovedet i år. På trods af de nuværende uovervejelige og forskellige krav fra branchens aktører med hensyn til format, timing og målgruppe er vi glade for at kunne annoncere vores planer for næste år, der inkluderer en endnu bredere vifte af deltagelsesmuligheder. Med vores nye EUROBIKE 2021-koncept gør vi det muligt at planlægge med sikkerhed og skabe målgruppespecifikke, sikre mødepunkter for et internationalt publikum, ”siger Klaus Wellmann, administrerende direktør Messe Friedrichshafen.

I 2021 er den 29. udgave af EUROBIKE, den førende messe, baseret på de etablerede, gennemprøvede dobbelte fundamenter for at fremme professionel udveksling og styrke dialogen med forbrugerne. Som sådan finder det sted som en kombineret messe og offentlig messe fra 1. til 4. september 2021 i Friedrichshafen. De første to dage (onsdag / torsdag 1-2.9.) Er kun åbne for internationale handelsbesøgende, dag tre (fredag ​​3.9.) Er en blandet dag for handelsbesøgende og slutforbrugere, mens den sidste dag (lørdag 4.9.) Er en offentlig åben dag med festivalbegivenheder, demonstrationer, løb og testture. Dagen før EUROBIKE, tirsdag den 31. august, starter branchetopmødet ved Bodensøen med et omfattende live og digitalt program for internationale mediarepræsentanter, institutioner, foreninger og politikere.

”Vi har planlagt EUROBIKE 2021 på sit velkendte tidspunkt i branchekalenderen og svarer på det stærke opkald fra mange kunder om at styrke appellen til slutforbrugerne. Kombinationen af ​​international B2B-platform og slutforbrugerfestival baner vejen for en vellykket EUROBIKE med sin USP som et internationalt mødested med en bred vifte af producenter og produkter plus en unik atmosfære, ”forklarer leder af EUROBIKE, Stefan Reisinger. “Vores planlægning tilbyder konstant planlægningssikkerhed under og efter koronatid. Og på grund af vores showdatoer senere på året kan der forventes større deltagelsesmuligheder for vores globale kunder. ”

Før selve EUROBIKE er der en ny begivenhed i 2021 – “EUROBICO – Order & Preview Show”. Sammen med detailforeningen BICO afholder EUROBIKEs arrangører for første gang en B2B- og mediebegivenhed på messeområdet i Frankfurt am Main fra lørdag den 24. juli til mandag den 26. juli 2021. BICO-tredjepartsleverandører, udvalgte komplette cykelfabrikanter og specialist detailhandlere fra Tyskland, Østrig og Schweiz og handelsjournalister mødes her i starten af ​​ordresæsonen 2022 og for at se de nyeste innovationer fra det kommende modelår. “Ved at kombinere en detail / ordre messe og en mediebegivenhed tilbyder vi en helt ny messeplatform på det nøjagtige tidspunkt for komplette cykelfabrikanter og specialforhandlere. Vi har bevidst begrænset antallet af udstillere og besøgende for at give os den størst mulige chance for at gå videre med hensyn til Corona og få mere håndterbare besøgstal, primært fra tysktalende lande, ”siger Stefan Reisinger.

Jörg Müsse, administrerende direktør BICO Zweirad Marketing GmbH tilføjer: ”Nu er det rigtige tidspunkt at tage de meget succesrige BIKE & CO ordredage til et nyt niveau. I samarbejde med EUROBIKE kan BICO nu besvare opkaldet fra brandproducenter om en central placering med tilstrækkelig kapacitet. Messe Frankfurt har også det krævede perspektivpotentiale. ” Urban Mobility Media Days vil være en integreret del af det nye “EUROBICO – Order & Preview Show”, hvor cyklen som fremtidens stadig mere elektriske mobilitetsløsning er centralt i medierne.

Den nye 2021-cykelsæson skydes  i gang på VELOBerlin som Europas største cykelarrangement den 8.-9. Maj i den tyske hovedstad. For at sikre en sikker  begivenhed finder VELOBerlin sted helt udendørs på Tempelhof lufthavn. Dette er det samme sted, hvor test- og demo-begivenhederne blev afholdt på showets sidste udgave. I 2021 er der et større udstillingsområde, og begivenheden er flyttet til weekenden i begyndelsen af ​​maj (lørdag / søndag 8./9. Maj).

Vi ser vi frem til den kommende sæson, siger Stefan Reisinger: ”Med hensyn til planlægning, koncept, målgruppeadresse og placering er alle vores 2021 EUROBIKE-begivenheder placeret forskelligt. Som sådan opfylder vi den brede vifte af krav fra branchen på den bedst mulige måde og er i stand til at tilbyde skræddersyede kundeløsninger. ”

EUROBIKE 2021 oversigt over messer:

  • 8. – 9. maj 2021: VELOBerlin, Tempelhof lufthavn, Berlin
  • 24. – 26. juli 2021: “EUROBICO – Order & Preview Show” sammen med BICO,
    Messe Frankfurt am Main, oplysninger om deltagelse følger i januar 2021.
  • 1. – 4. september 2021: EUROBIKE, Messe Friedrichshafen. Udstillerregistrering starter: 14. december 2020.

Link

CYKELPORTALEN