CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike Award juryen har talt… Eurobike Award juryen har talt…
Årets Eurobike Award cykelpriser er fundet. Juryen har blandt de 366 indsendte produkter valgt... Eurobike Award juryen har talt…

Eurobike Award er en af de mest eftertragtede internationale cykelpriser. I år bliver 40 produkter premieret, deraf 12 med Guldprisen og to med den Grønne pris.

Årets finale felt var i år indskrænket til 366 produkter mod sidste års 458.  Som altid havde juryen en svær opgave med at blive enige om hvem der skulle premieres, der bedst afspejler tendensen indenfor cykelbranchen for det kommende år. Som tidlige år er udvælgelses processen opdelt i to, hvor første runde er en online udvælgelse inden finale juryen udvælger de endelige produkter.

Juryen som er ny udtaget hvert år, og sammensat på tværs af forskellige kompetencer bestod i år af to journalister Marta Villa og Sissi Pärsch.  Fra Dubai var Wolfgang Hohmann, som driver en cykelforretning repræsenterede forhandlerledet. Fra England deltog tekstildesigner Cat Heraty, mens Tarek Rasouli kunne øse ud af sin erfaring indenfor mountainbiking. Endelig var der Dirk Ziedler, en anderkendt ekspert omkring test af cykler og produktsikkerhed.

Som altid må vi spændt vente på den endelige offentliggørelse af de vindende produkter, til Eurobike Messen åbner søndag den 8 juli, hvor produkterne bliver udstillet i den vestlige forhal. Traditionen tro vil være en overrækkelses ceremoni om eftermiddagen.

“Cykelmarkedet er i øjeblikket under kraftig indflydelse omkring øgede krav til mobilitet og digitalisering. Dette undertreges også af de vindende produkter som giver et koncentreret bud på branchens løsning af disse udfordringer” udtaler Eurobike Project Manager Dirk Heidrich.

I år vil vinderne af guldpriserne først blive afsløret under eftermiddagens Awards Ceremoni i den østlige foyer. Vi vender tilbage med flere omtaler af de vindende produkter i forbindelse med vores Eurobike reportager.

Link

CYKELPORTALEN