CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike 2022 i Frankfurt bliver grøn cykelmobilitet på flere planer… Eurobike 2022 i Frankfurt bliver grøn cykelmobilitet på flere planer…
Den helt store udfordring for Eurobike 2022 bliver at kombinere sports og dagligdagscykling... Eurobike 2022 i Frankfurt bliver grøn cykelmobilitet på flere planer…

Copyright: EUROBIKE Friedrichshafen

Der er kun godt en måned til Eurobike har repremiere i den tyske metropol. Med flytningen af verdens største cykelmesse fra det idylliske Friedrichshafen til betonjunglen Frankfurt, har givet fornyet dynamik i branchen og en masse af de store producenter vender nu tilbage til messen. Samtidig giver den nye grønne mobilitetbølge  også nogle nye udfordringer.  Således skriver Eurobike i en nylig udsendt pressemeddelse:

“We have not taken back the bicycle’s sporty perspective. The gravelbike will be the new contender in this  segment”

Den 30. udgave af Eurobike cykler fra onsdag den 13. juli til søndag den 17. juli 2022, hver dag fra kl. 9.00 til 18.00 i Messe Frankfurt. Lørdag og søndag vil der være åbent for offentligheden og området bliver denne weekend udvidet til også at omfatte store dele af Frankfurt med titlen City.  Ideen om mobilitet, bycyklen, men også mikromobilitet og digitalisering, er både aktivt og i højere grad  blevet inddraget. Gravelbike kategorien vil være esset i ærmet  for Eurobike for at vise sin styrke, når det kommer til trends, og hvordan de harmonerer med mobilitetskonceptet. Gravelbiken er trods sit sportsimage trods alt, med det rette udstyr, også perfekt til hverdagen, lige fra pendling til off the beaten track.

Copyright: EUROBIKE Friedrichshafen

Ved siden af ​​elcyklen er gravelbiken lige nu spydspidsen for det sporty segment. Som koncept tilsidesætter gravelbiken forskellene mellem rene landevejscykler på den ene side og touringcykler på den anden side, men også med nogle elementer af mountainbiken. Men også for dagligdagscyklisten er den “nye” cykeltype perfekt. Mere robust end landevejscyklen, lettere end trekkingcyklen og mere alsidig end andre cykelkategorier.

Opstart og innovationsdag
Den 14. juli finder et netværks- og træningsevent for innovation i cykelsektoren sted på Eurobike. Arrangementet forventes at omfatte fascinerende præsentationer, diskussioner og indsigt om fremtidens cykelindustri produkter, tjenester og forretningsmodeller. Det fremmer samarbejde inden for industrien uanset virksomhedens størrelse, men også med aktører fra andre industrier, lokale myndigheder, videnskab og forskning. Frankfurt tilbyder selv acceleratorprogrammer og et internationalt investeringsmiljø med optimale betingelser. Eurobike Innovators pris er beregnet til at fremhæve unge virksomheder, start-ups og innovatører i cykelindustrien og banebrydende produkter, services og koncepter. Vinderne af priserne offentliggøres den 14. juli.

Copyright: EUROBIKE Friedrichshafen

 

Eurobike har også planlagt to Gravel Talk-sessioner torsdag og lørdag eftermiddag, der vil besvare alle spørgsmål. To en halv time vil blive brugt på trend emnet nr. 1. Fra e-grus-boomet til landevejscykling-formater, fra ruteplanlægning til stjernerne i den unge eventyrscene.

Fremtidens mobilitet
Med Eurobike Convention – Designing the future of mobility, vil showet for første gang tilbyde en platform for udveksling af interessenter på tværs af cykling og videre. Sammen med repræsentanter fra politik, administration, videnskab og civilsamfund vil mobilitetsrevolutionens aktører diskutere, hvordan vi i fællesskab kan realisere fremtidens by.

Copyright: EUROBIKE Friedrichshafen

 

Hovedtalen holdes af New Yorks mobilitetsekspert Janette Sadik-Khan. Hun var ansvarlig for at bygge over 600 kilometer cykelstier og syv hurtige buslinjer som kommissær for New York City Department of Transportation. Broadway og Times Square blev fodgængerzoner, og et delesystem med omkring 12.000 cykler blev indført. Janette Sadik-Khan vil tale om samarbejde mellem projekter og omfordeling af byrum for at muliggøre menneskecentreret land- og byplanlægning – og cyklernes rolle fra et amerikansk perspektiv.

Link

 

 

CYKELPORTALEN