CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike 2015 Demoday Eurobike 2015 Demoday
Førstedagen i Eurobike løbet var præget af nervøsitet da startklokken gik... Eurobike 2015 Demoday


image

Der hersker en lettere nervøs stemning i hele feltet på førstedagen af verdens største cykelmesse. Udstillerne kan næsten ikke vente med at åbne op for godteposen og det vælter ind med pressemeddelser og invitationer i mailboksen. Pressen tøffer nervøst rundt og man siger goddag til gamle kendinge og kikker de nye an. For hvem kommer nu lige først med nyheden før de andre. Når man nu bliver kaldt veteran ved man at man har været med meget længe…..

Klokken er ti og der ringes med klokken. Starten er gået og det vilde ræs er igang hvor ingen regler og gentleman kodeks gælder.

image

Dette gælder naturligvis også for producenterne, og er der noget de har fundet ud af kan lokke den nyhedshungrende presse til er det mad og drikke, eller love at de har en overaskelse til sidst. At mad og drikke så ofte er i den omvendte rækkefølge gør at de uerfarne bliver siddende mens de erfarne rotter går og kommer tilbage.

Full Speed Ahead havde således pressens fulde opmærksomhed da alle ventede en præsentation af deres nye elektroniske landevejsgruppe som stadig er en prototype og som de ikke ville sige mere om for nuværende, men blot passivt så til mens pressen kastede sig over godterne. Når løbet for alvor går igang  vil de tunge drenge forsøge at indhente det tapte på dagens anden etape

flere historier fra Eurobike i løbet de næste dage, hvor feltet gør alt for at følge trop…?

Demodagen var forøvrigt begunstigiet af smukt vejr

image

 

CYKELPORTALEN