CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Eurobike kunne igen i år fastholde sin position som verdens absolut førende cykelmesse, trods sure bemærkninger fra bl. a den danske cykelbranche om at...


Eurobike kunne igen i år fastholde sin position som verdens absolut førende cykelmesse, trods sure bemærkninger fra bl. a den danske cykelbranche om at den ligger trafikalt og hotel mæssigt dårligt.  Et typisk dansk bemærkning som i realiteten er det rene vrøvl !  Jeg er kommet på messen igennem 15 år og alle forhold bliver bedre og bedre hvert eneste år.  Det siger sig selv at hvis man ikke booker rejse og hotel før i sidste øjeblik, så bliver man henvist til dyre priser og hoteller meget langt væk.  Arrangørerne gør desuden et unikt stykke arbejde i at arrangerer GRATIS kollektiv transport.

Næsten 42.000 cykelfagfolk fra 102 lande havde fundet vej til den smukke Bodensø, og mere end 1700 mediefolk fra 35 lande rapporterede fra messen. det er en stigning på mere end 6 % i forhold til 2009.

Eurobike kunne i år prale af hele 300 verdenspræmierer i alle kategorier. Trods kritiske ryster fra Award juryen om manglende iderigdom og nyskabelse er og bliver det helst store boom elcykler.  Individuelle løsninger hovedsaglig indenfor dagligdagscykler samt sepcialcykler i alle afskygninger er en anden trend, mens landevejsområdet bortset fra et par enkelte undtagelser syntes at stå i stampe bortset fra ligegyldige design og farveændringer.

Lørdag sluttede messen med en publikumsdag hvor hele 22.300 cykel entusiaster havde betalt indgangsbillet for at se alle herligheder på to hjul.

Cykelportalen er i fuld gang med at grave sig igennem bunken af billeder og information og vil de kommende dage bringe reportager om de  de væsentligste nyheder.

Der vil løbende blive lagt billeder ind på vores Eurobike 2010 galleri.

Link

CYKELPORTALEN