CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Er Apple’s AirTag den optimale tyverisikring til din cykel ? Er Apple’s AirTag den optimale tyverisikring til din cykel ?
Med Airtag fra Apple er det lidt svært at retfærdiggøre alle andre GPS trackings dimser. Den er billig og drager nytte af Apple... Er Apple’s AirTag den optimale tyverisikring til din cykel ?

Hardcore Apple fans har sikkert allerede stiftet bekendskab med den lille tracker Airtag som benytter Apples omfattende netværk og giver en nem og billig måde at lokalisere stort set alt så naturligvis også cykler.

En god forsikringsgodkendt lås er naturligvis stadig den bedste forsikring mod at få din cykel stjålet, men vi ser i stigende grad alverdens “smarte” tracking dimser som kan opspore dín cykel. De fleste af dem er dog temmelig dyre og lover ofte mere end i de i praksis kan holde pga. af manglende sporbarhed og ikke mindst batteritid. Oveni skal du betale for et abonnement.

Med Air Tag har tech giganten kaster sig ud på markedet og med en attraktiv prissætning og et omfattende netværk lyder det yderst lovende.  AirTag er en lille dims på størrelse med en femkrone, som via forskelligt tilbehør kan placeret og gemmes på et utal af måder.  Til en pris på kr. 249,- ligger den langt under hvad andre tager for tilsvarende systemer.

Vi har købt et eksemplar og tester om den holder hvad den lover.   

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN