CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Entry hjulsæt fra Swiss Side Entry hjulsæt fra Swiss Side
Swiss Side nye PION hjulsæt ligger i en mere overkommelig prisklasse men bygger stadig på deres aerodynamiske principper fra deres dyrere hjulsæt Entry hjulsæt fra Swiss Side

Swiss Side lancerer nu et nyt hjulsæt kaldet PION som er et allround hjulsæt både til asfalt og offroad. Det er Tubeless ready med lave tolerancer, lav vægt og stor stivhed.  Udstyret med en 32 mm høj aerodynamisk fælg i aluminium med en indvendig fælgdiameter på 18 mm, giver en god kombination af lav vægt og stor stivhed.  Fælgen er kompatibel med dæk fra 23 til 30 mm bredde og er for monteret med tubeless fælgtape som passer de fleste landevejs og gravel dæk.

Det nye hjulsæt deler de samme DT Swiss 370 nav som på Hadron modellen sammen med DT Swiss Aero Comp eger og nipler  Hjulsættet kan klare en ryttervægt op til 130 kg og er produceret i samarbejde med DT Swiss. Det nye hjulsæt kan købes direkte online for 388 Euro for et sæt. Hjulsættet fås i to udgaver, til henholdvis fælgbremse og skivebremse.

Swiss Side har mere end 50 års erfaring indenfor aerodynamik i Formel 1 sporten, som de har overført på deres cykelhjul. De har et tæt samarbejde med DT Swiss om udveksling af teknologier.

 

Link

CYKELPORTALEN