CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En skøn stål allrounder fra Joe Breeze En skøn stål allrounder fra Joe Breeze
Brezer Radar er en dejlig ærlig stål hest med stor og universel anvendelighed... En skøn stål allrounder fra Joe Breeze

Joe Breeze er en af mountainbikes fædre og Breezer Bikes er et af de ældste mountainbike firmaer grundlagt i 1977 ud fra de første af Joe Breeze håndbyggede mountainbikes.  Disse sjældenheder kan opleves på Mountain Bike Hall of Fame, Shimano Museum i Osaka og snart vil Breezer #1, som regnes for den første moderne mountainbike være at finde på Smithsonian Institution i Washington DC.

Men Joe Breeze har forstået at følge med tiden. Et godt eksempel er hans Repack model vi tidligere har omtalt. Den dag idag designes hver eneste nye model stadig af Joe Breeze som høster af sin mere end 40 års erfaring indenfor cykeldesign. Cykeldesign som i højere grad er dikteret af hvad der føles rigtigt fremfor videnskabelige tests og målinger.

Breezer Padar er Joe Breeze fortolkning af den nye graveltrend her i form af en klassisk stålramme med afslappet og tilgivende natur. Rammen leveres standard i to udgaver med store 29 x 2,1 dæk men kan også køre med både 700c og 650B. Cyklen har alt i bøsninger til montage af  flaskeholdere, bagagebærer, skærme og bikepackning tasker.  Til priser omkring de 13 kilo kroner får man meget for pengene. Vil du hellere have en mere landevejsorienteret model er Breezer Inversion et godt alternativ.

Link

CYKELPORTALEN