CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En fræk polsk cykelrotte En fræk polsk cykelrotte
Det polske cykelmærke Rondo redefinerer igen landevejscykel begrebet med Ratt En fræk polsk cykelrotte

Rondo er en af de små europæiske cykelmærker, der på linie med Bombtrack og Open Cycle har udfordret de mega store cykelbrands og fået dem til at kikke noget mere ud af boksen.

Rondo Ruut ( læs vores test af den her ) lagde byggestenen med sin justerbare geometri i forgaflen. Med Rondo Ratt er de igen på banen med en fræk og provokende cykelpedant til det lidt kedelige forudsigelige,  alle de store stadig cykler rundt i, men en stor cykel’fant er som bekendt også sværere at få til at skifte retning end en lille væver Rotte :o)

RATT-serien løfter ifølge Rondo standarden for all-road-cykler til et nyt niveau ved at kombinere hastighed på en klassisk landevejscykel med all-road-karakteren fra en moderne gravelcykell for ultimativ kørefrihed.

Dette gør de bl.a ved at bruge 650B hjulsæt som standard i kombination med en sofistikeret kulfiberramme for at sikre enestående trækkraft uden at gå på kompromis med smidighed eller komfort. Den er hurtig, alsidig og lydhør – den perfekte partner for alle, der ønsker en sporty, men uhæmmet køreoplevelse på tværs af varierende terræn.

I første omgang lanceres der to komplette modeller i kulfiber der vil kunne erhverves for de hurtige hen på sommeren. CF 1 og CF 2 har en markant nærmest stealth agtig rammeudformning, der trods de brede dæk elleigevel er aerodynamisk optimeret.  Inspirationen er tydeligvis hentet fra 3T Exploro.  Rondo benytter stadig deres flip forgaffel som gør det muligt at ændre offset på gaflen i to postioner.

Rondo hævder at trods 650B x 47 mm hjul/dæk kombinationen vil cyklen snildt kunne følge med de tynde dæk men med de komfortmæssige fordele ikke mindst offroad.  Næste år følger både stål og alu modeller efter samt løse stelkits. Det kan vi fortælle meget mere om efter Eurobike.

Link

 

CYKELPORTALEN